Przebiję Pulp Fiction?
2 odrębne gatunki ale PF jest jak na razie najlepszym dziełem Tarantino,może Django będzie jeszcze lepsze?
Nie ma na to szans ^^ Mam tylko obawy, czy ten film nie będzie trochę w stylu "Bękartów wojny" czyli mało Tarantino w Tarantino, no ale poczekamy zobaczymy ;)
a coz to za herezja, juz w pierwszej scenie bekartow podczas rozmowy z landa jest tyle tarantino ze az wylewa sie oknami z tego malego francuskiego domku na peryferiach.. nie bluznij!
tez się nie zgodzę, Bękarty są mocno Tarantinowe, nawet bardzo mocno, być może razi Cie, że dzieje się podczas II Wojny Światowej, a chciałbyś jednak gangsterów
To będzie film na poziomie Bękartów Wojny - świetny ale nie genialny jak PF. Tak przynajmniej mi się wydaje.
nawet w duecie z Django nie przebijecie Pulp Fiction, ale próbować możecie. Uważaj tylko na niego bo koleś jest lekko... nadpobudliwy:)
Opakowanie dvd lub blu-ray od PF przebijesz, ale w metalboxie będzie trudno.
Samego filmu nie przebijesz
Musiałbyś się bardzo postarać aby przebić Pulp Fiction, choć moim zdaniem Bękarty Wojny i tak są lepsze :P
Tak czy kwak, nie przebijesz, sorry :<
Ja również wątpię w to, że przebijesz Pulp Fiction, ale jeśli chodzi spodziewam się (tak jak SatoCous) filmu na poziomie Bękartów. PF nic nie przebije :)
a ja w Ciebie wierzę! Jeśli będziesz mocno pragnął i starał się, masz szansę przebić Pulp Fiction. Ci nade mną są po prostu zazdrośni!
Nie przebijesz.
Django... z pewnością będzie co oglądać, liczę na film co najmniej dorównujący Bękartom.
Wszyscy piszą "nie przebijesz", bo autor napisał (chyba przez pomyłkę) "nie przebijĘ". Autor chyba nie ma zamiaru przebijać Pulp Fiction za pomocą "Django" i tworzyć o to zakładów, tylko zastanawia się czy Tarantino uda się stworzyć coś co przebije sukces jego największego dzieła. Chyba wszystkim chodzi o to samo, ale to zabawne.
Wszystko przez jedną literówkę ;)
Właśnie mi chodziło o to czy film "Django" będzie na tyle dobry,że dorówna lub będzie jeszcze lepszy niż "Pulp Fiction". Dobrze,że chociaż niektórzy się tak nie nudzą,że kopiują czyiś pomysł i dadzą odp-"Nie przebijesz".
Aaaaaaa, więc to o to chodziło! Wydaje mi się że podobnie jak w Twoim przypadku Django też nie przebije Pulp Fiction;P
rzuciles swiatlo na cala sparawe kolego, teraz ci wszyscy z gory beda patrzec z zaklopotaniem na swoje wpisy
Dla mnie najlepszy film Tarantino to Bękarty. Myślę że Django będzie na podobnym poziomie. Waltz i Di Caprio dadzą czadu
Jakieś tam szanse masz, ale Pulp Fiction to klasyka, więc powiem Ci to w prost - nie rób sobie dużych nadziei.