PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620541}

Django

Django Unchained
2012
8,3 520 tys. ocen
8,3 10 1 520028
8,4 96 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

Jeśli temat już był to sorry...
Podczas sceny ze zbiegłym niewolnikiem na drzewie, tym którego chwile później rozerwały psy
oraz w scenie w której Django wraca do tego miejsca i wszystkich zabija, jest na nią wyraźne
zbliżenie. Byłem niemal pewien, że jej wątek będzie jakoś rozwinięty, ale chwile potem ją zabito..
Gdzieś przeczytałem, że była to chyba Zoe Bell. Myślicie, że któreś z tych wątków znajdziemy w
scenach usuniętych? Ktoś coś?

ocenił(a) film na 9
aceventura666

na jakimś forum czytam jeszcze, że to mogło być nawiązanie do oryginalnego Django i do grupy bandytów z identycznymi bandanami... ktoś nawet napisał, że to Shoshana(czy jak to sie piszę:D) z bękartów... Czy ktokolwiek jeszcze ją zauważył?:D

ocenił(a) film na 7
aceventura666

Szczerze, po oczach wydawało mi się, że to Diane Kruger...
No, ale tego to już się nigdy nie dowiemy.

ocenił(a) film na 10
bukowski95

Jezu co wy macie z tymi teoriami? Qrwa to była zoe bell, a jak tak trudno zobaczyc w obsadzie albo napisach koncowych?
Jaka Diane kruger?
Ktoś już pisał, że to Mia Wallace
Wow niezle oglądacie filmy...

ocenił(a) film na 9
Mr.Pink

Panie Pink, nie denerwuj się pan:D Bardziej mnie interesuje czy ta postać wnosiła coś do filmu i jeśli tak to co? Być może w wyciętych scenach coś jest na ten temat... Byłem w kinie i mnie to zainteresowało, dlatego tu napisałem. Założę się, że Tobie nic nie umknęło i znasz dokładnie intencje reżysera, zatem może mógłbyś nas oświecić?

ocenił(a) film na 10
aceventura666

oglądałeś dużo filmów quentina?

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

Bo możliwe, jak to u niego, że albo powycinał jakieś małe scenki(podobnie jak w przypadku Big Daddiego) albo dał rolę po znajomości pani Zoe, Którą jak wiemy lubi. Nie doszukujcie się tutaj Pulp Fiction, po prostu sprawdźcie obsadę...

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

Zgadzam się z Pinkiem.Kogo obchodzą teorie.To są filmy Tarantino a nie dokumentalne.Tak samo jak i Vincent Vega.Dlaczego nie było ich obu w np. retrospekcji w Pulp Fiction albo Wściekłych Psach ,bo to Tarantino w jego filmach takie rzeczy rzadko występują.

ocenił(a) film na 10
Lobo_filmaniak

W zdaniu : Tak samo jak..V ic i Vincent Vega

ocenił(a) film na 9
aceventura666

Tez się zastanawiałem :) przez chwile myślałem że to może być Uma Thurman :)

ocenił(a) film na 10
miciur

a nie czasami Jessica Biel?

ocenił(a) film na 7
cola_1988

Ja najpierw pomyślałem, że to Krystyna Janda.

ocenił(a) film na 9
Carlitos

Beka, bo to była Mia Farrow.

aceventura666

tak to Zoe, wystarczy wejśc w obsadę...

ocenił(a) film na 10
Leesha

masakra co?

Mr.Pink

co masz na myśli?

ocenił(a) film na 10
Leesha

zoe? :D dobre.... a reżyserem filmu był Jet Lee a nie QT co?

cola_1988

Zoe Bell -Tropicielka zobacz pełną obsadę, a potem sie popisuj

ocenił(a) film na 10
Leesha

tam nie ma Zoe Bell i to ty przestań się popisywać:)

cola_1988

ok, dla Ciebie nie ma, dla innych jest

ocenił(a) film na 10
Leesha

dla kogo niby?? chyba tylko dla ciebie bo nie ma jej wymienionej w obsadzie bo widziałem!!!

cola_1988

a byłes na profilu Zoe? to może wejdź i doznasz olsnienia

ocenił(a) film na 10
Leesha

szkoda mi czasu na takie rozmowy z ludzmi którzy sobie coś pociskaja a potem wciskają innym!!!

cola_1988

lepiej przynaj sie od razu,że nie umiesz czytać i dlatego nie możesz znaleźć:)

ocenił(a) film na 10
Leesha

no dobra nie chce się kłocic ale co to ma kur*wa do filmu? że przegląda sobie zdjęcia? myslisz ze to jest jakaś głebsza myśl reżysera? powinieneś sie leczyć!!

cola_1988

juz się leczę:)

ocenił(a) film na 10
Leesha

na nogi czy na głowę?

cola_1988

dla Cebie na jedno i na drugie juz a późno :) ja poprostu stosuje profilaktykę, zeby nie zarazić się od ciebie głupotą

ocenił(a) film na 10
Leesha

ode mnie nie musisz się niczym zarażać bo już i tak dla ciebie za późno jesteś tępym człowiekiem szukającym domysłów w jakiejś bezsensownej scenie w tak długim filmie!!! jak dla mnie żenada!! nudzi ci się co i przeanalizwałeś/aś cały film ? ale jaki jest w tym cel?

cola_1988

problem sam stworzyłeś zaprzeczając faktom i tyle, gdybys zadał sobie trud i to sprawdzil, nie było by całej tej wymiany zdań, a teraz jeszcze udajesz ofiarę, żenada

ocenił(a) film na 10
Leesha

nadal jestem przy swoim, że tej twojej Zoe Bell nie ma w obsadzie! Nigdy nie było i nie będzie! Kiedy to do ciebie dotrze?

cola_1988

o nazwisko Ci sie nawet przypomnialo, wiec powtórzę a byles na jej profilu na filmwebie, proponuję wejść, bo naprawdę robisz z siebie conajmniej dziwną osobę

ocenił(a) film na 10
Leesha

dobra cały czas robię sobie z ciebie jaja:) ale już koniec.. teraz na poważnie!Ale jaki to ma cel do całego filmu??? Może zanalizujesz mi film Władca Pierścieni: Powrót Króla wersję rozszerzoną? znajdziesz w niej jakiś ukryty wątek warty poświecenia uwagi?

ocenił(a) film na 9
cola_1988

Zoe Bell jest nie tylko na jej profilu na filmwebie ale też na profilu filmu jak i w napisach w samym filmie

ocenił(a) film na 10
Nadgnity

powaga?"

ocenił(a) film na 10
Leesha

zresztą wejść na IMDb i zobaczysz ze nie ma jej!!!

cola_1988

no popatrz jaki ten Fimweb zacofany, IMDb nie jest dla mnie wyznacznikiem, czy ktos gra czy nie jeżeli, jest info na jej profilu na fimwebie i na http://en.wikipedia.org/wiki/Zo%C3%AB_Bell to znaczy, że grała
szach mat

ocenił(a) film na 10
Leesha

dobra to nowe zadanie dla ciebie:) wyślij mi linki do wszystkich stron filmowych na których jest kompletna obsada filmowa:)

ocenił(a) film na 10
cola_1988

no i jest tam Zoe Bell oczywiście:)

cola_1988

sprawdziłam i na IMDb też jest, pod podstawową obsadą jest taki niebieski link "Full cast and crew " i tam jest, więc mialam rację, a ty jestes dodatkowo analfabetą internetowym

ocenił(a) film na 10
Leesha

cały czas sobie robię z ciebie jaja:) ale gratulację jesteś ambitna:) to teraz wyszukaj mi jakiś ukrytych scen w filmie Watchman Strażnicy;) jak już ogarniesz to daj znać :) pozdro

cola_1988

gatuluje robienie z siebie idioty na forum:) przednia zabawa pozdro

ocenił(a) film na 10
Leesha

raczej sama z siebie zrobiłaś idiotkę każdy inteligentny człowiek raczej by zrozumiał aluzję pozdro;)

cola_1988

no cóż z twoich wypowiedzi nie wynika, że robiłes sobie jaja, to ty sie denerwowałeś nie ja:) teraz probujesz to ukryć, ale material coś przykrótki

ocenił(a) film na 10
Leesha

tak w 100% masz rację strasznie się denerwowałem wyrywałem sobie wlosy z wrażenia:) skad wiedzialas ze jestem taki impulsywny?? szczególnie twojej intuicji biję mocne brawo:)

cola_1988

o matko, a takie mrozy idą, zimno Ci będzie w główkę, przykro mi

ocenił(a) film na 10
Leesha

żartowałem:) w ogole nie jestem impulsywny

cola_1988

ja też, ale lubię miec ostatnie słowo, tak dla zasady:)

ocenił(a) film na 10
Leesha

jakiej znow zasady?

cola_1988

napisałam zasady?, kurcze chodziło o kwasy przecież:)

ocenił(a) film na 10
Leesha

Ogarnij się!;>