PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620541}

Django

Django Unchained
2012
8,3 520 tys. ocen
8,3 10 1 520028
8,4 96 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

Jeśli temat już był to sorry...
Podczas sceny ze zbiegłym niewolnikiem na drzewie, tym którego chwile później rozerwały psy
oraz w scenie w której Django wraca do tego miejsca i wszystkich zabija, jest na nią wyraźne
zbliżenie. Byłem niemal pewien, że jej wątek będzie jakoś rozwinięty, ale chwile potem ją zabito..
Gdzieś przeczytałem, że była to chyba Zoe Bell. Myślicie, że któreś z tych wątków znajdziemy w
scenach usuniętych? Ktoś coś?

ocenił(a) film na 9
cola_1988

Jesteś debilem.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Magnum_pi

dziękuję, na szczeście nie takim jak ty;)
pozdro

cola_1988

pod obsadą głowna jest na czerwono "zobacz pełna obsadę" nacisnij a potem wciśnij ctrl+F i wpisz jej nazwisko

ocenił(a) film na 10
Leesha

jakie nazwisko?

cola_1988

oczywiscie swoje :P

ocenił(a) film na 10
Leesha

po co?

cola_1988

po to żeby się dowiedzieć że cie tam nie ma:)

ocenił(a) film na 10
Leesha

wiesz co!? Ja naprawdę straciłem jakikolwiek sens pisania z Tobą! Narazie!

ocenił(a) film na 10
Leesha

No to , że kuzwa przychlasty kuzwa widza tam ume turman i bohaterke kill bill oraz diane kruger. Kolesie dają 10 i się doszukują ukrytych motywów. Właśnie to mnie przeraża...

ocenił(a) film na 8
Mr.Pink

http://www.filmweb.pl/person/Zoe+Bell-262890# :P

ocenił(a) film na 10
pamusia14

A po co mi to?

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

Mr.Pink ja już chyba przestanę reagować na głupotę tych... hmm ciężko jest mi określić kim ci ludzie są..... po prostu kur*wa masakra!!!

ocenił(a) film na 10
cola_1988

Nie ma sensu. Najlepiej jechać, jechać i jeszcze raz jechać po debilach... ;D

ocenił(a) film na 8
Mr.Pink

Mr.Pink to nie dla Ciebie tylko dla cola_1988,który/która nie wierzy ludziom, którzy mu dobrze mówią (ale koniec już tego wątku, chillout people :) ) A aceventura666 to Tarantino,on bawi się kinem.Symboli możesz szukać w Weselu Wyspiańskiego, a nie u niego.Pozdrawiam:) A i dzięki za komplement :/

ocenił(a) film na 10
pamusia14

to nie jest to zee ja nie wierze ludziom, ktrzy dobrze mi mowią ja po prostu robiłem sobię brechę z ludzi którzy sobie analizują sobie film tarantino w celu szukania symboli...;p ale ok ja juz tez daje spokoj pozdro

ocenił(a) film na 10
cola_1988

cola, weź się nie tłumacz...gadaj z kimś na kogo zdaniu ci zależy , a jak ktoś nie ogarnia to go olej i się baw z wyzywania ;)

ocenił(a) film na 10
Mr.Pink

racja maras:D wyjeb*ane na nich

ocenił(a) film na 8
cola_1988

Spoko :) Też uważam,że filmów Tarantino nie można analizować i szukać ukrytych symboli :P I jak coś ogarniam, nie czytałam całej dyskusji,bo mi się nie chciało:P

ocenił(a) film na 10
pamusia14

No cóż, wybacz, że się wtrącę, ale przecież w filmach Tarantino jest od cholery ukrytych nawiązań i symboli (choćby świecąca walizka z Pulp Fiction) więc nie rozumiem, czemu ktoś nie miałby tego analizować?
Tu wystarczyło trochę poszukać i to akurat pewnie nic nie oznaczało, ale ogólnie warto szukać w filmach Quentina różnych smaczków.

ocenił(a) film na 10
aceventura666

co wy tu wypisujecie. pogladajcie wywiady z aktorami i z queniem to cos sie dowiecie. w bekartach naratorem byl samuel. mowi ze sam dzwonil do quenia i pytal co moze zagrac ale nic nie bylo dla niego to mu queniu dal naratora.

aceventura666

dobra, 2 głupie dziewuchy się powyzywały na 2 strony, a w międzyczasie mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą tropicielką? była w scenie ze szczuciem psami oraz jak oglądała jakąś starą fotografię.

ocenił(a) film na 8
swords

Może ten link pomoże: http://www.cinemablend.com/new/Zoe-Bell-Reveals-Her-Django-Unchained-Secret-3559 2.html Powinni zrobić na Filmwebie fora +20, bo z tymi dzieciakami ciężko wytrzymać.

ocenił(a) film na 8
wuj_Jozef

Dzięęęęki!!! I na tym portalu na wszystkie moje pytania związane z Django znalazłam odpowiedzi :)