w grudniu wychodza dwa filmy z jego udziałem. miejmy nadzieję że dwa równie dobre...
Leonardo sie nie obija. Brawo !!!! i świetnie wygląda na tych zdjeciach z planu :)
Ogólnie świetna obsada. Leoś, Waltz, Foxx, Samuel Jackson. No i film od Tarantino. Będzie jazda!:)
Leoś jak ładnie <3
i musze powedzieć że jedna z najwiekszych nadzieji tego filmu jest Tarantino.
NIE wiem czemu, ale według mnie to wygląda tu jak jak żywcem wyjęty z powieści Dostojewskiego :D :D On ma coś słowiańskiego w twarzy.
Nom właśnie ....i tu jest dla mnie zagadka.....
Zawsze mówił o związkach z Niemcami/////następnie w wywiadach udzielanych w Rosji, że pochodzili z Rosji...
Czasami gwiazdy same ubarwiają swój życiorys , ale według mnie to chyba jednak jest prawda ,że ma korzenie Rosyjskie...
Rosyjskie? ja słyszałem że niemieckie. Jakby był w Polsce to pewnie mówiłby że polskie...
POwiem Ci tak...prawdy to się raczej nigdy nie dowiemy.....Podobno jego dziadkowie wyemigrowali do Niemiec....a fakt faktem tam jest sporo emigrantów z Europy Wschodniej....Wiele lat temu był festiwal filmów rosyjskich W USA..i on i jego babcia byli zaproszeni...oglądałam osobiście relacje....Widziałam kiedyś jego mamę na jakiejś fotce i na mój gust to zarówno on jak i ona mają bardzo wschodni typ urody....wię kto to tam wie, jak jest autentycznie
bo ojciec jest półniemcem i półwłochem a mama niemką natomiast babcia rosjanką więc Leo jest taki mieszany ale mówi prawdę
Obsada jest wręcz idealna. Licze na kolejną świetną rolę Waltza i na to że Leo dobrze pokaże się również jako czarny charakter
tak sobie zerkam na te zdjęcia , świetna charakteryzacja , a DiCaprio od wizerunku idola nastolatek staję się aktorem wszechstronnym , oczywiście czekam na ten film głównie dlatego że jest Tarantino ale DiCaprio też mam ciągle na uwadze
A ja czekam głównie ze względu na DiCaprio, bo dwa ostatnie filmy Tarantino były jak dla mnie żałosne jak na umiejętności Quentina, a Leon gra zazwyczaj rewelacyjnie w dobrych produkcjach, więc wątpię żeby wdepną w jakieś rzadkie g.ówno.
Przepraszam Bekarty wojny nazywasz zalosnym filmem -.-?? To jest kwintesencja "Quentanizacji" ktos kto wczesniej widzial jakis film Tarantino po obejrzeniu bekartow nie bedzie mial watpliwosc kto jest jego rezyserem...+dal ogromna mozliwosc wypromowania sie niektorym aktorom chociazby Waltz'a
To że film zawierał wszystko co charakterystyczne w twórczości Quentina nie oznacza że mnie zadowalało. Death proof też był 'tarantinowski' ale film nawet przez Tarantino jest uważany za najsłabszy. Uwielbiam filmy QT, ale ostatnio wg mnie forma spadła i daleko mu do wcześniejszych genialnych dzieł, które uwielbiam i mogę oglądać non stop. Ale wracając do filmu to może być ciekawię bo Leon zazwyczaj dobrze dobiera role. Więc trzymam za ten film kciuki.
Od wizerunku idola nastolatek odszedł - to fakt. Ale Leo i wszechstronność póki co w parze ze sobą nie idą. Od kiedy zagrał w Aviatorze nie zdejmuje na planie eleganckich garniturów, ciągle gra podobne postacie i w podobny sposób. Robi to na bardzo wysokim poziomie, ale jednak jest bardzo powtarzalny. Mam nadzieję, że z grając czarny charakter tutaj pokaże coś innego, udowodni, że obdarzony jest wielkim talentem.
bardzo ciekawa rola DiCaprio. widać, że dobrze mu idzie z graniem jej. już nie mogę się doczekać filmu
Mam nadzieje ze leo za ten film zdobedzie wtreszcie upragnionego przez nas (i pewnie leosia) Oscara.