PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620541}

Django

Django Unchained
2012
8,3 520 tys. ocen
8,3 10 1 520155
8,4 96 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

Quentin, jeżeli Ty albo Twoi polscy pełnomocnicy to widzicie, to jestem dumny z tego filmu. Wszystko było dopracowane, perfekcja reżyserska, aktorska no i świetny scenariusz, nad ktrórym pracował sam Mistrz!!!! Jestem zły jedynie o to, że Chritoph Waltz zawsze dosteje u Ciebie role, które ja zagrałbym lepiej, jeżeli podobał Wam się on jako Hans Lamda czy tu, jako dr Schultz to zapewniam, że był biedny w porównaniu z tym co ja mam do zaoferowania, choć przy reszcie prostactwa i tak wymiótł kosmos!!!! Jaram się jak dziecko!!!!! Dycha z plusem i z serduszkiem. Oby tak daleeeeej!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
wojtekzak_47

Waltz jest świetny w tej roli, nie wyobrażam sobie innego aktora. Wg mnie film mistrzostwo ! chapeau bas !

ocenił(a) film na 10
madewomangc

Zapewniam Cię, jeżeli zocaczyłabyś/zobaczyłbyś mnie w tej roli, Twoje wyobrażenia by się zmieniły. Co nie odejmuje Waltzowi geniuszu, jakim jest :)

ocenił(a) film na 10
wojtekzak_47

Waltz ma w sobie coś z dżentelmena. Zawsze wyraża się z szacunkiem i nawet w roli hitlerowca był na prawdę przyjemną postacią. Poprawka do pierwszego postu; Hans Landa, a nie Lamda ;)