Django

Django Unchained
2012
8,3 527 tys. ocen
8,3 10 1 527163
8,2 80 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

Nie będę się rozpisywać, bo ten film tego nie potrzebuje. Dla mnie ten film jest arcydziełem.
Fenomenalna muzyka, przepiękne zdjęcia, perfekcyjna scenografia, doskonała gra aktorska i
wreszcie wciągająca fabuła. No i na dodatek to jest WESTERN !!! Czego można chcieć więcej ... ?
:)

ocenił(a) film na 10
korka1

Ujmujący klimat, powalająca muzyka, perfekcyjne żonglowanie schematami i nadawanie im nowej, znakomitej jakości...

ocenił(a) film na 10
dejwid_filmweb

Oczywiście chodzi mi o to, że to kolejne zalety filmu które wymieniłaś/łeś, a nie o to, czego chcieć więcej...

ocenił(a) film na 10
dejwid_filmweb

Hehe, dobrze że dopisałeś ten drugi post, bo już myślałam że będę zmuszona wdać się z Tobą w słowną utarczkę ;))), oczywiście kulturalną ma się rozumieć...

ocenił(a) film na 10
korka1

Mam nadzieję, że kulturalną, bo jak widzę te wszystkie złośliwości i wulgaryzmy, po prostu mnie to dziwi, denerwuje i przeraża... Może brzmi to moherowo, ale tak po prostu czuję...

ocenił(a) film na 10
dejwid_filmweb

Wiesz co, z doświadczenia wiem że lepiej nie uczestniczyć w "rozmowach" opartych na agresji i wulgaryzmach. Z prostej przyczyny: brak partnera w dyskusji. Po co się męczyć...