Propozycje wzięte z tematu "PL".
1. Niczego nie żałuję - Django Unchained (Luki_1)
2. Django - łańcuch z platyny, więc gońcie się skur*syny (Faser_2)
3. Noga ucięta, krew się leje.Czarny spier*ala i się śmieje (Mr. Pink)
4. Django odpięty, łańcuch pogięty (Sungrazer)
5. Geneza Bling Bling, czyli jak dobry Niemiec murzyna Django uwolnił (Diakon_Frost)
6. Bunt małpy (cola_1988)
7. W okowach strachu (dinior)
8. Rozłańcuszony Django (pseudoalias)
9. Zerwany z łańcucha (karpik1982)
10. Django: historia człowieka, który nie chciał zbierać bawełny (canderous)
Głosujcie na najlepszą propozycję tytułu. Wyniki podam jeszcze przed światową premierą "Django Unchained" :).
Nie uwzględniłeś mojej ulubionej opcji :P :
"Django Unchained. Wolność jest w nas" (Luki_1)
A spośród tych 10 to najbardziej podoba mi się:
10. Django: historia człowieka, który nie chciał zbierać bawełny (canderous)
zdecydowanie :
Też jestem za 3. Noga ucięta, krew się leje.Czarny spier*ala i się śmieje (Mr. Pink)
Ja jestem za trójką. Noga ucięta, krew się leje.Czarny spier*ala i się śmieje (Mr. Pink) Hahaha
zdecydowanie 3. Noga ucięta, krew się leje.Czarny spier*ala i się śmieje (Mr. Pink)!
Koleś ma talent!
A według mnie najlepsza jest 2 : "Django - łańcuch z platyny, więc gońcie się skur*syny" :D
Czytając temat, przy "Django - łańcuch z platyny, więc gońcie się skur*syny" wybuchłam śmiechem :D głos
"w okowach strachu" jest bardzo, bardzo prawdopodobne. naprawdę
Podsumowując głosy, jak na razie to się tak przedstawia:
Noga ucięta, krew się leje. Czarny spier*ala i się śmieje - 4 głosy
Rozłańcuszony Django - 3 głosy
Django - łańcuch z platyny, więc gońcie się skur*syny - 2 głosy
A co mi tam! Oddaje głos na swoją propozycję ;D - Noga ucięta, krew się leje. Czarny spier*ala i się śmieje.
Zdecydowanie 10, niezle sie usmialem, ale tak patrzac na to realnym okiem, bez zartow, to wam powiem, ze numer 9 jest nawet prawdopodobny oO.
8. Rozłańcuszony Django (pseudoalias) najlepsze :) I w sumie nawet oddaje w pewnym sensie tytuł :D
Według mnie najbardziej prawdopodobną opcją jest numer 8 - Rozłańcuszony Django albo 'Django: Rozłańcuszony'. Numery 2,3 i 4 też mi się podobają.
nie wiem, ogladasz moje ulubione seriale wiec moze jeszcze beda z Ciebie ludzie Keith Flint
Same perełki, tarzałem się po podłodze:) Jeśli muszę coś wybrać to chyba numer 2.
połączenie 2. z 3. byłoby epickie :D
2. Django - łańcuch z platyny, więc gońcie się skur*syny (Faser_2)
PETARDA!!!!!!!!!1 :D