Oprócz gry aktorskiej, scenariusza i ogólnej rozrywki ten film wypada co najwyżej średnio na tle
innych filmów. 5/10
Sam jesteś przeciętniak.Nie masz zielonego pojęcia o wyrafinowanym kinie Pana Tarantino. Scenariusz i gra aktorska 5/10? Nie rozśmieszaj mnie matole. Krytyk sztuki z koziej wólki co podnieca się hobbitem, pewnie masz 14 lat.
Z całym szacunkiem: "Wściekłe psy" i "Jackie Brown" są do bani. Mam prawo do swego zdania? Mam.
Genialne 4 pokoje, supergenialne "Od zmierzchu do świtu". Wiem, że to wespół z Rodrigezem, ale rola Tarantino kładzie na kolana.
Django jest absolutnie rewelacyjne.
A mów sobie co chcesz. Podziękuj Leone i innym twórcom westernów za to że Django jest rewelacyjny. Nie wiem też na ile są oryginalne tytuły wymienione przeze mnie bo też były podobno wzorowane. Od zmierzchu do świtu nie wymieniłem bo to film Rodrigeza. Ale swoją drogą jestem ciekaw jak zareagował by Tarantino widząc że w naszym rankingu jego film jest lepszy niż oryginały. Ja bym chyba wybuchnął śmiechem.
Czemu chyba każdy film, który ma ocenę wyższą od Hobbita hejtujesz? Sądzę, że to zwykła zawiść. W tym roku wychodzi nowy Hobbit i uważam, że znowu będziesz go uważał za arcydzieło i hejtował filmy, które (MOŻLIWE) zyskają wyższą ocenę.
Przez takich znawców kina jak autor tego tematu, wypaczane są rankingi na filmwebie i stąd moja wcześniejsza reakcja.