PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620541}

Django

Django Unchained
2012
8,3 520 tys. ocen
8,3 10 1 520028
8,4 96 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

BEDZIE MASAKRA uwielbiam jego filmy i mialem to szczescie ze spotkalem go i wymienilem z
nim kilka slow po niemiecku spoko gosc pozdro dla mario a reszta wie o co biega.

ddariusz47

tak oczywiście, też pozdrawiam marię i resztę która wie co i jak...

ocenił(a) film na 9
accadacca

ale was to boli malolaty co?

ddariusz47

Kłamiesz , nie było żądego Berlina ani Kłentina , kręcisz coś.

ocenił(a) film na 10
accadacca

Mam na imię Maria i wiem o co kaman. Kłentin spoko gość. Trochę go wystraszyłeś tymi opowieściami jak dałeś swojemu kotkowi do picia zjełczałe mleko i potem robił takie zielone kupki.
Ale co tam.
Może i trochę ciężko było przetłumaczyć "zielona kupka" na niemiecki ale za to po tajsku szło CI świetnie.

ddariusz47

I wtedy się obudziłeś...

ocenił(a) film na 9
heniogarnek

ocenił(a) film na 10
ddariusz47

ja wiem o co zapier.... Dzieki stary.

ocenił(a) film na 9
DrGozno

ocenił(a) film na 10
ddariusz47

przestan pan, trzydziestka prawie na karku... fajnie by bylo pobyc malolatem

ddariusz47

Dzwoniłem do Quentina i cię nie kojarzy.

neo_angin

neo, Quentin u mnie siedzi i śmieje się z Twojego posta.

darek12322

Pewnie jest pijany lub zbakany :)

neo_angin

Haha, taa ;d

darek12322

Darek, u mnie siedzi Kubrick i śmieje się z waszych postów.

andriej2

Daj adres dilera ! :D

darek12322

Lublin, Kazimierza Wielkiego 666/π

ocenił(a) film na 10
andriej2

tez kupujesz od Johna Malkovicha?

DrGozno

Zostaw mnie i idź sobie kupić buty golfowe.

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 9
DrGozno

Najlepszy towar tylko u Dr Gonzo. Malkovich sprzedaje jakąś mąkę doprawianą trutką na szczury żeby wyszło taniej, tak ostatnio mówił mi Quentin jak była impreza u Stanleya.

Tortuga033

To prawda. Mi też to Quentin mówił, gdy go ostatnio spotkałem na cepeenie. Malkovich skończył się ponoć jakoś po Kill' Em All.

ocenił(a) film na 6
ddariusz47

Wiesz., jest pewna różnica między piciem z kimś - jak dałeś w tytule - a wymienieniem kilku słów po niemiecku z człowiekiem spotkanym przez przypadek w barze... Nie zazdroszczę Ci bo nie ma czego.

ocenił(a) film na 8
ddariusz47

A świstak siedzi i zawija te sreberka

ocenił(a) film na 6
ddariusz47

Zgadzam się. KMWTW.

ocenił(a) film na 7
ddariusz47

Tu Mario, dzięki za pozdro. Pamiętam ten gruby melanż. Wtedy stary przyjechał cię odebrać, bo było juz po dobranocce, schlałeś się tak mocno, że wziąłeś swojego starego za Tarantino, ale wszyscy mieli bekę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
ddariusz47

Tak brzydko pisać?Jak tak można brzydko pisać chłopczyku. Mamusia sie za ciebie teraz wstydzi. I tatuś Quentin. Ale nerwowy jesteś maluszku. Musisz mieć ciężko w życiu.

Xerxo

Już dajcie chłopakowi spokój, w końcu Tarantino to zwykły gość, pewnie można go spotkać gdzieś na świecie przez przypadek. Może faktycznie go widział. Mój brat pracował w lokalu w WWA to spotkał tam połowę polskich celebrytów i powiedział że np. Hubert Urbański jak się ochla to ubliża wszystkim i za drinki nie chce płacić i zawsze był z nim problem jak przychodził :)

ocenił(a) film na 8
ddariusz47

jeśli to prawda, to tylko nie potrzebnie nam Polakom wstyd przyniosłeś. Przypuszczam, że Twoja rozmowa był typu "ich fahren from Poland..."