PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620541}

Django

Django Unchained
2012
8,3 520 tys. ocen
8,3 10 1 520084
8,4 96 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

Ujdzie

ocenił(a) film na 6

Film do obejrzenia, choć bez rewelacji. Jak kiedyś wielbiłem Tarantino za choćbu "Pulp Fiction",
"Wściekłe Psy", teraz po" Bękartach", "Death Proof" jakoś wydaje mi się że Tarantino "jedzie na
marce". "Django" ujdzie, choć albo teraz wychodzi coś o pokrzywdzonych żydach, albo o o
murzynach;] Dali by na luz

ocenił(a) film na 5
sebag89

Tarantono wypuscił z pod swojej reki 3 majstersztyki- Pulp Fiction, Wściekłe Psy i Prawdziwy Romans ( był autorem scenariusza ) , Django ogląda się dobrze ale ten film nie jest nawet popłuczynami po tamtych dziełach . pzdr

ocenił(a) film na 6
Ralph_S_

no jak prawdziwy romans to i urodzeni mordercy:)

ocenił(a) film na 5
sebag89

a zgadza sie, umkneło mi ;)

ocenił(a) film na 7
sebag89

też się trochę wynudziłem. o ile początek zapowiadał się interesująco, tak później akcja siada i takie o strzelaninki, frazesy

ocenił(a) film na 6
sebag89

Zgadzam się. Film absolutnie bez historii, nagłośniony głównie przez oburzone środowiska Murzyńskie. Fabuła rwana, co chwila gdzie indziej, o czym innym. Osobiście odniosłem wrażenie, że Tarantino nakręcił sześciogodzinny film, a następnie skracał wyrzucają większą część każdej ze scen. Dialogi marne, fabuła naciągana, grubymi nićmi szyta. Od taki czarny rambo, jak nic odnalazłby się w Expendables III jako tajna broń.

Za to miodny soundtrack :)

ocenił(a) film na 6
rathaniel

przynajmniej na soudtrakcie mnie nie zawiodl:)

ocenił(a) film na 10
rathaniel

jaki czarny rambo???to ze w ostanich 20 minutach zastrzelił góra 15 ludzi to juz rambo?

ocenił(a) film na 6
StefanekGT_0

Chodziło mi bardziej o to, że nikt nie potrafił strzelać tylko on. Kule świszczą w koło ale nikt nie może trafić.