PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620541}

Django

Django Unchained
2012
8,3 520 tys. ocen
8,3 10 1 520239
8,4 96 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django
ocenił(a) film na 10
Lukas20

Christoph Waltz

mic_sz_2

oczywiscie Waltz

ocenił(a) film na 9
student22

Leoś.

ocenił(a) film na 8
Lukas20

w ślepo waltz, leo sie do niego nie umywa. waltz bedzie wielki!;)

użytkownik usunięty
Lukas20

Foxx
gronkiewicz waltz i di caprio moga co najwyżej uczyc się od mistrza

ocenił(a) film na 10
Lukas20

DiCaprio ;P

ocenił(a) film na 9
MF13

Po tym co pokazał w bękartach to Waltz, ale za całokształt to Di Caprio.

użytkownik usunięty
adamwis25

to teraz pomyślcie ilu jest takich europejskich aktorów których nikt nigdy nie dostrzeże i nie obsadzi w czymś sensownym, gdzie mogą w pełni zabłysnąć

ocenił(a) film na 10

Wielu.

ocenił(a) film na 9
MF13

Nom, nie powiem nigdy nie gardziłem kinem amerykańskim, ale jak się czasami obejrzy jakiś angielski film, nawet nie z takimi znanymi aktorami, to powiem, ahhhh jak oni zajebiście grają w porównaniu do hollywood.

ocenił(a) film na 10
adamwis25

Kino francuskie też takich trochę niedocenionych aktorów posiada - m.in. Marc-André Grondin... znakomity, a na razie jakoś mało rozpoznawalny i obsadzany w rolach średnio ambitnych. Życzę mu roli życia na miarę tej Jeana Dujardina w "The Artist", lub Emile Hirscha w przypadku "Into the Wild" ;P Zwłaszcza ta druga niesamowita.

ocenił(a) film na 9
MF13

Jeżeli chodzi o francuskie kino, to kojarzę tylko tyle, że mają niesamowicie brutalne horrory :).

ocenił(a) film na 10
adamwis25

A na to jakoś nigdy nie zwróciłem uwagi ;)

ocenił(a) film na 9

Fakt. Na ten przyklad Karolak i Adamczyk.

ocenił(a) film na 8
Lukas20

Jasne, że Waltz :)))

Lukas20

Di Caprio ma u mnie spory szacunek, bo z aktora, który miał być bożyszczem nastolatek i innych dzieci wyrósł na kogoś, kto pokazał wiele obliczy w filmach, w których zagrał. Waltz dla szerokiej publiczności jest mniej znany, ale już zdążył pokazać na co go stać. Także ja wolę nie obstawiać, kto tu będzie lepszy, a po prostu mam nadzieję, że zobaczymy film, w którym każda scena będzie obfitować ucztę serwowaną raz przez jednego, raz przez drugiego aktora, nie zapominając już o Foxxie, który też ma szansę pozamiatać.

ocenił(a) film na 7
Lukas20

WALTZ rzecz jasna. :)

użytkownik usunięty
Lukas20

Waltz

ocenił(a) film na 7

łap tu masz dogłębna recenzja Django
http://www.youtube.com/watch?v=7FE9H30xAOs