Szczerze mówiąc prawdziwe dzieło sztuki filmowej, trochę końcówka jest kiczowata, ale tak to jest w filmach Quentina Tarantino, jednak poza tym świetny !!!
Zgadzam się, film jest znakomity, dobrze zrobiony, tarantoidalny z przemyconymi głębszymi myślami. Warto obejrzeć, Waltz kolejny raz (po "Rzezi" Polańskiego) przekonuje do swojego talentu.
Waltz jest bardzo dobry aktorem tak samo wspaniale zagrał w bękartach wojny, ale oczywiście podobał mi się też strasznie w rzezi. Pozdrawiam.
Końcówka kiczowata? Trochę za łatwo się to wszystko potoczyło, ale wszystko w granicach. Natomiast finał uważam za bardzo udany jak w większości filmów Quentina:) Ale i tak największym plusem tego filmu są DIALOGI-mistrzostwo!!
Końcówka kiczowata, ale również dość przewidywalna. Poza tym, zgadzam się- dzieło sztuki, genialny film, dawno nie widziałam tak dobrego. I przede wszystkim brawurowa gra aktorska! Film zdecydowanie na tak.
Bdb ale wejście Django do TOP 10 będzie porażką. Rozrywka rozrywką ale dla mnie Topka to przede wszystkim dzieła wybitne, przekazujące coś. Prędzej dałbym do Topki Bękartów, ale cóż.