Lubie ten styl.W sumie sam jestem ciekawy jakby nagle zrobil cos innego.Wyszedl z tej szufladki.Czasami robia tak aktorzy i nagle powstaja wielkie role.Sam rezyser mowil,ze
chce by ludzie czekali na jego filmy,a te jadki to dla mnie podkreslniki sytuacji.Niemniej czekam,moze kiedys zmierzy sie z jakas adaptacja.Jak dla mnie to powinien wziazc sie
za Sapkowskiego np . Wiedzmina.To byloby cos.
Hah, to by było wspaniałe. Zwłaszcza że "Wiedźmin" to świetny materiał na film. Nawet sporo dialogów można by wprost zostawić, bo są świetne. Kto wie, może po premierze Wiedźmina 3:Dziki Gon jakaś wytwórnia zauważy potencjał drzemiący w przygodach Geralta. Najlepiej jakby powstał serial na podstawie opowiadań i 5 filmów na podstawie książek. Tylko porządny, a nie takie gówno jak to co już powstało. Bez jakiejś grafomanii i wymyślania czegoś, czego w książce nie ma.
Tak, z chęcią bym to zobaczył. W chwili obecnej nie ma żadnego filmu o Geralcie godnego polecenia.
Jak dla mnie jedyny "film" o Geralcie godny polecenia to intro z gry "Wiedźmin". Byłoby super jakby ktoś zrobił fanom prezent i stworzył dobry film o białowłosym. Nie pogniewałbym się też za pełnometrażową animację w stylu "Beowulfa" z 2007 r.
Intro jest zajebiste, zwłaszcza ten kopniak, chociaż outro i ta walka z zabójcą też dobre.
Dobre dobre, chociaż mnie do gustu bardziej przypadło intro. Ale ogólnie trzeba przyznać, że te "growe" filmiki zrobione są bardzo elegancko. Bardzo mi się też podoba intro z drugiego "Wiedźmina", ta akcja na statku. Mnie by tak zrobiony film zadowolił w 101% :)