6,9 6,4 tys. ocen
6,9 10 1 6373
Dla Ciebie i Ognia
powrót do forum filmu Dla Ciebie i Ognia

8/10

ocenił(a) film na 8

Najwieksza pozytywna niespodzianka jaka mnie ostatnio spotkala, to bylo to ze natrafilem na ten film. Moze dialogi oraz czasami gra aktorska byly nie dopracowane ( ale zaloze sie ze nikt z nas, ktorzy pisza na forum a juz szczegolnie Ci, ktorzy wszystko zazwyczaj neguja i oceniaja zle nie zagralaby lepiej) lecz cala fabula byla na poziomie i naprawde trzymala w napieciu. Czekam na wiecej takich produkcji bo warto dla nich nocki zarywac przed ekranem.

ocenił(a) film na 8
dzag211

Plus/minus zgadzam się z Twoimi odczuciami. Nie u wszystkich gra aktorska budzi zastrzeżenia, ale też i można odnieść wrażenie, że postaci rozkręcają się w miarę postępowania filmu. Zwróciłem również uwagę na fakt, że do wielu ukazanych w tym filmie postaci nie pasowali zbyt młodzi aktorzy. Film jest nafaszerowany młodymi, nieznanymi aktorami. Choć to nie zarzut z mojej strony. Jednak ogólnie obraz zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. W pewnym momencie zwrot akcji zaskakuje widza dość drastycznie, ale już sam epilog filmu usprawiedliwia to zaskoczenie... Z mojej strony również 8/10 i polecam wszystkim, którzy lubią obejrzeć ciekawy film, a nie bawić się s pseudo-intelektualne dyrdymały na temat zawartości jakiejś tam sztuki w sztuce.