6,9 6,4 tys. ocen
6,9 10 1 6373
Dla Ciebie i Ognia
powrót do forum filmu Dla Ciebie i Ognia

fabuła bardzo dobra jednak gra aktorska jest fatalna ,nie wiem może to przez to że film jest niskobudżetowy i zza dużo kasy musieliby wydać na innych aktorów a szkoda bo pomysl był bardzo dobry jednak przez tą obsade całkiem nie wypalił;/

użytkownik usunięty
EnATkA

Mój drogi albo moja droga film jest produkcja niezależną wiec trudno żeby miał wysoki budżet i grali w nim zawodowi aktorzy.Wiekszość która w nim wystepuje nie ma stycznosci na codzien z filmem.

ocenił(a) film na 10
EnATkA

bzdura, ja sie ciesze ze nie bylo tam zadnych znanych polskich aktorow bo jak bym ich zobaczyl to by mi sie odrazu jakas telenowela biedna skojarzyla albo jakas inna chała filmowa, a tak to nieznani aktorzy, nieznana firma, nieznane... wszystko i wychodzi nam film absolutnie zajebisty.
szkoda ze nie wszyscy potrafia go docenic i czepiaja sie byle czego...

ocenił(a) film na 10
merqry

Dokładnie tak! A to to zdjęcia złe, a to aparat nie miał obiektywu tam gdzie trzeba, a to nie ma Bogusława Lindy, a to gówno.
Wg mnie to wszystko dlatego, że polski widz przed obejrzeniem polskiego filmu myśli o nim "kiepski film" i z takim negatywnym nastawieniem tak mu zostaje do końca każdej (nie)obejrzanej produkcji.