PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=361622}
4,9 78 tys. ocen
4,9 10 1 78405
3,0 17 krytyków
Dlaczego nie!
powrót do forum filmu Dlaczego nie!

Gazety rozpisywały sie o tym modym aktorze który w tak krótkim czasie (i młodym wieku) zrobił karierę aktora...phii..bzdury. Fakt może i ma jakąś tam role w serialu m jak miłość ale te głupoty co pisali o tym że znów zabłysnął w filmie "Dlaczego nie" to są ewidentnie wyssane z palca..przecież on w tym filmie powiedział może 2 zdania. 1 to nawet pamiętam powiedzial:że studiował filozofie (to ta scena w której razem z Wesołowskim i cieślak stoja obok skuterów). No i to ma być rola???!!! On mógłby robić za statyste./ buahhhaaa....

dorota13771

Zgadzam się z toba.Nie uważam że jest on dobrym aktorem!! Nie potrafi grać,niestety jest uważany za gwiazdę bo gra w najpopularniejszym serialu w Polsce.

dorota13771

dokładnie to samo miałam zamiar tu napisać.... ja też myslałam ze zagra jakąś pożądną role, z resztą nawet jak byl z nim wywiad w tvp2 to gadał ze jest bardzo zadowolony z tej roli, ze to jest jego taki pierwszy duży film....a co..raptem tak jak mówisz powiedział dwa zdania, potem na 2sec. było widać jak spiewa sto lat...no i na koncu również przez małą chwilkę kiedy Janek bił się z tym Piotrkiem cyz jak mu tam....naprawde jest co podziwiwać

ocenił(a) film na 10
dorota13771

Trochę prawdy to w tym jest. Powiedział to jego pierwsza DUŻA rola i że coś tam zabłyśnie. No rację macie, myśłałam o tym samym.