PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=361622}
4,9 78 tys. ocen
4,9 10 1 78405
3,0 17 krytyków
Dlaczego nie!
powrót do forum filmu Dlaczego nie!

No film zapowiada sie dobrze mam nadzieje ze bedzie tak swietny jak tylko mnie kochaj.....

ocenił(a) film na 3
karusia1410

Jakie ty filmy oglądałaś do tej pory. Chyba tylko te denne komedie tego pana niby reżysera Zatorskiego. Dziewczyno, rozumiem że podoba ci się Zakościelny, ale oglądnij jakieś ambitne produkcje. Przecież każdy z tych filmów ma taki sam scenariusz. Po pięciu minutach wiesz jak się skończy. I jeszcze uczy jak się całować. To przydatne naprawdę !! Byłem wycieńczony fizycznie i umysłowo po obejrzeniu "Tylko mnie kochaj". Od razu zasnąłem po nim. Więc nie zamierzam oglądać "Dlaczego NIe". Pozdrawiam.

PS: Obejrzyj kiedyś naprawdę dobry film :)

ocenił(a) film na 10
zdrojek

no wiesz każdy ma inny gust i nie należy go krytykować, jeden lubi komedie romantyczne a drugi horrory, o gustach się nie dyskutuje i nie krytykuje gustów innych wypowiadaj sie swoim zdaniem, mi osobiście film się podoba

ocenił(a) film na 3
natalia_34

Wiesz, ja nie mówię, że nie lubie komedii romantycznych. Poprostu nie trawie polskich pseudoprodukcji, które poprostu męczą prostolijnością i przewidywalnością, wytartymi sloganami i dialogami. Polecam troszke głębszą komedię romantyczną, która mi się podobała- "Angel-A" Luca Bessona.

POZDRAWIAM !!!