Czy istnieje szansa ze film bedzie z lektorem? Bo rzadko sie spotyka aby w zwiastunach był lektor wiec może ....
Wątpię. Ja się zastanawiam w ilu kopiach ten film będzie w Polsce , chciałabym , żeby chociaż jedna znalazła się w Łodzi
Ja owszem, widziałem kilka filmów. Lektor siedział w kinie i czytał tekst. Tylko to było naprawdę sporo czasu temu.
hehe. Ja tez nie widziałem tylko zaskoczył mnie ten zwiastun ... tylko w bajkach jest lektor, więc może film bedzie dubbingowany :/. Mam andzieje ze niieeeeeeeeeeee
Mylisz dubbing z lektorem;P. Film z lektorem to taki w którym jeden facet tłumaczy wszystkie dialogi lecące w tle. Natomiast film z dubbingiem, to taki gdzie zamiast oryginalnych dialogów i głosów aktorów są podłożone głosy kilku innych ludzi(często też aktorów).
:) Wiem czym jest dubbing a czym lektor. Mnie chodziło o to że polski lektor występuje zazwyczaj w zwiastunach bajek wiec zastanawiałem sie czy film bedzie z dubbingiem. Teraz rozumiemy sie?
Film leci w kinach normalnie z napisami. Nie wiem, jak jest w zwiastunie, nie widziałem żadnego. W każdym razie - nie ma się co obawiać. Nota bene, fantastyczny film.