Dobry, zły i zakręcony

Jongh-eun Nom, Na-bbeun Nom, I-sang-han Nom
2008
6,8 4,3 tys. ocen
6,8 10 1 4335
5,4 8 krytyków
Dobry, zły i zakręcony
powrót do forum filmu Dobry, zły i zakręcony

z lektorem?

ocenił(a) film na 7

Czy istnieje szansa ze film bedzie z lektorem? Bo rzadko sie spotyka aby w zwiastunach był lektor wiec może ....

tomole4

Wątpię. Ja się zastanawiam w ilu kopiach ten film będzie w Polsce , chciałabym , żeby chociaż jedna znalazła się w Łodzi

ocenił(a) film na 7
Justyna_0288

A ja w Poznaniu bo chętnie obejrze :D
Pozdrawiam.

tomole4

Czy kiedykolwiek w kinie widzieliście film z lektorem?
Nie ma czegoś takiego;P.

ocenił(a) film na 9
Wielebny

Ja owszem, widziałem kilka filmów. Lektor siedział w kinie i czytał tekst. Tylko to było naprawdę sporo czasu temu.

ocenił(a) film na 7
Wielebny

hehe. Ja tez nie widziałem tylko zaskoczył mnie ten zwiastun ... tylko w bajkach jest lektor, więc może film bedzie dubbingowany :/. Mam andzieje ze niieeeeeeeeeeee

tomole4

Mylisz dubbing z lektorem;P. Film z lektorem to taki w którym jeden facet tłumaczy wszystkie dialogi lecące w tle. Natomiast film z dubbingiem, to taki gdzie zamiast oryginalnych dialogów i głosów aktorów są podłożone głosy kilku innych ludzi(często też aktorów).

ocenił(a) film na 7
Wielebny

:) Wiem czym jest dubbing a czym lektor. Mnie chodziło o to że polski lektor występuje zazwyczaj w zwiastunach bajek wiec zastanawiałem sie czy film bedzie z dubbingiem. Teraz rozumiemy sie?

tomole4

Teraz rozumiem;}. Tak trochę chaotycznie napisałeś i nie było tego odczytać z kontekstu zdania.

ocenił(a) film na 7
tomole4

Film leci w kinach normalnie z napisami. Nie wiem, jak jest w zwiastunie, nie widziałem żadnego. W każdym razie - nie ma się co obawiać. Nota bene, fantastyczny film.

ocenił(a) film na 7
ogqozo

Dzięki. Dzięki. Wciąż za krótki wiec dzięki :D

użytkownik usunięty
tomole4

ucz sie koreanskiego cholerny ekshibicjonisto

ocenił(a) film na 7

a dlaczego ekshibicjonisto? :/.
Rozumiem ze mogło Cie zdenerwować moje pytanie,ale dlaczego do cholery ekshibicjonisto? xD