PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130387}

Dochodzenie

Surveillance
2008
6,4 6,4 tys. ocen
6,4 10 1 6387
7,0 3 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum filmu Dochodzenie

Dla wielbicieli wszystkich części piły. Kino Lyncha jest wielkie bo analizuje ludzki lęk, a w tym filmie jest tylko jatka na poziomie horroru klasy b. Zresztą trudno oczekiwać, że talent będzie dziedziczny:)

ocenił(a) film na 8
pszeszczep

gadasz takie glupoty az malo zobacz ten film ponownie !!!

ocenił(a) film na 8
d_feens

Może powinien zobaczyć go W OGÓLE!!!

ocenił(a) film na 7
pszeszczep

WTF?? PIŁA-LYNCH-JATKA NA POZIOMIE KLASY B? Dałeś czadu. Na początek spytam czy wiesz jakie to są filmy kina klasy B??

i po co od razu to porównanie do Lyncha? to tak jakby twój tata produkował lizaki a Ciebie by krytykowali, że zacząłeś robić np... dobra... nieważne.

popłuczyny... heh...dude...

ocenił(a) film na 8
neil__mccauley

koles farmazony pier...on chyba jest z klasy B

ocenił(a) film na 7
d_feens

Jedyne co z poczatku zwrocilo moja uwage, to rozmowa naszej parki psycholi (w aucie przed postarunkiem policji) oraz fakt, ze nie wylegitymowali sie zaraz po wejsciu na ow postarunek - to akurat mocno rzucilo mi sie w oczy, bo w wiekszosci amerykanskich filmow FBi zawsze pokazuje legitymacje - ale juz pozniej dalem sie wodzic za nos tak jak sobie to tworcy filmu zamierzyli.
A o co chodzi z ta "oslawiona" 130 sekunda filmu, to juz normalnie nie czaje ;] O tym ze film robila rodzina Lynch'ow dowiedzialem sie dopiero tutaj na forum - wiec jakiegos mega suprasnego zakonczenia sie nie spodziewalem - dlatego tez koncowka mnie zaskoczyla i pozwolilo mi to w pelni odczuc pozytywne wrazenie na temat filmu (bez hirurgicznego wdawania sie w analizowanie fabuly).

8/10