Polecam film!Gorąco!Zawsze do filmów brytyjskich podchodze z pewną obawą!Ale ten film zaskoczył mnie pozytywnie!
Film posiada wszystko to co powinien miec dobry horror!
Krew,napięcie,akcja,humor!
Jedyną wadą filmu jest trochę chaotycznie napisany scenariusz!
Niejasne jest dla mnie pare wątków,ale można się domyślić jak mogły one wyglądać!Poza tym wart obejżenia!POLECAM!
humor?
Nie będę się kolejny raz wypowiadać negatywnie co do 'Dog Soldiers' (odsyłam zainteresowanych do wpisu 'miłe złego początki...'), ale mam tylko jedno małe pytanie: gdzie w tym filmie była choć szczypta humoru?
Poza tym: druga część filmu (czyli ostatnie półtorej godziny) realizuje tylko 2 z 4 wymienionych przez Ciebie zalety dobrego horroru: krew i akcję. Nic więcej.
Gust jak gust, każdy ma inny, aczkolweik nie można każdej wymiany zdań ucinać hasłem: "o gustach się nie dyskutuje".
Film jest jaki jest, a że jego ocena to nie wrażenia np. urody aktora, trudno mi uwierzyć, ze komukolwiek mógł się on spodobac.
pzodrawiam
Ja uważam, że I część filmu jest b. dobra. Potem jest troche gorzej, szczególnie jak pokazano te wilkołaki w całej okazałości... ale nie zmieszłabym tego filmu z błotem. Nie jest zły. Może tak mi się podobał, bo b. lubie brytyjskie filmy i ten specyficzny akcent :)... Aa i jeszce jedno, aktorzy - świetni!!! W tym filmie grali bardzo naturalnie, szczegolnie w I 30 min. :)