Dom 1000 trupów

House of 1000 Corpses
2003
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 15685
6,5 16 krytyków
Dom 1000 trupów
powrót do forum filmu Dom 1000 trupów

ten film nie zasługuje na moją opinie ale widzowie tak, jeśli ten film wg kogoś jest fajny to
świadczy o tym który go oglada, jest to chore dziwactwo dla ludzi i znikomej wrazliwości.

ocenił(a) film na 7
eksprezz

To jest tylko film... Jedni się relaksują oglądając filmy sensacyjne, inni komediami romantycznymi, a jeszcze inni filmami podobnymi do domu 1000 trupów. Dla mnie jako relaksator film sprawuje się wyśmienicie, chociaż chwilami zdecydowanie zbyt chaotycznie nakręcony. Dlatego bardziej polecam kontynuację. Tym niemniej polecam

ocenił(a) film na 8
eksprezz

taa mnie też się bardziej podobał za pierwszymi dwudziestoma razami ;)

ocenił(a) film na 10
eksprezz

Moze i film na swoj sposob jest dziwny ale tylko to co dziwne moze byc w dzisiejszych czasach oryginalne:))))O gustach sie nie dyskutuje wiec to co dla ciebie jest chorym dziwactwem dla nie ktorych jest niczym nadzwyczajnym......Wiecej takich filmow:)))))))))))))

ocenił(a) film na 10
eksprezz

no cóż kolego za słaby jesteś na takie filmy ;)

ocenił(a) film na 8
Kondzix

Mistrzostwo! Kocham Roba Zombie :D Polecam dla wielbicieli tanich horrorów z nutką czarnego humoru.

ocenił(a) film na 7
DarkBolo

Jedno z lepszych nawiązań do klasyki horroru ostatniego czasu. Szkoda, że nie wiele jest dziś takich odnośników. Łezka się w oku kręci, więc nie wiem skąd zarzut braku wrażliwości.

ocenił(a) film na 5
eksprezz

Nie można twierdzić, że jakikolwiek film jest 'chory', jeśli przy jego kręceniu nikomu nie stała się rzeczywista krzywda.