ten film nie zasługuje na moją opinie ale widzowie tak, jeśli ten film wg kogoś jest fajny to
świadczy o tym który go oglada, jest to chore dziwactwo dla ludzi i znikomej wrazliwości.
To jest tylko film... Jedni się relaksują oglądając filmy sensacyjne, inni komediami romantycznymi, a jeszcze inni filmami podobnymi do domu 1000 trupów. Dla mnie jako relaksator film sprawuje się wyśmienicie, chociaż chwilami zdecydowanie zbyt chaotycznie nakręcony. Dlatego bardziej polecam kontynuację. Tym niemniej polecam
Moze i film na swoj sposob jest dziwny ale tylko to co dziwne moze byc w dzisiejszych czasach oryginalne:))))O gustach sie nie dyskutuje wiec to co dla ciebie jest chorym dziwactwem dla nie ktorych jest niczym nadzwyczajnym......Wiecej takich filmow:)))))))))))))
Mistrzostwo! Kocham Roba Zombie :D Polecam dla wielbicieli tanich horrorów z nutką czarnego humoru.
Jedno z lepszych nawiązań do klasyki horroru ostatniego czasu. Szkoda, że nie wiele jest dziś takich odnośników. Łezka się w oku kręci, więc nie wiem skąd zarzut braku wrażliwości.