Nie chce obrażać fanów tego filmu ale jak dla mnie to wielkie nieporozumienie.Wogóle zero
jakiegoś większego sensu,jeden ze słabszych horrorów jakie widziałem ogółem 2/10 bo może
była jedna fajna scena :/
No tak, jesli ktos ma odmienne zdanie, najlepiej mu powiedziec ze nie rozumie. I do tego ten zalosny tekst zeby nie komentowac i nie oceniac... Po to ta strona wlasnie jest. Kazdy ma inne gusta. Jednemu sie podoba, drugiemu nie.
A narzucanie komus swojego zdania lub co gorsza jego wmawiacie to taka dziecinada...
Mi tez sie ten film nie podobal. Nuda. 'Gunwo' i tyle w temacie.
Zdanie? Większość społeczeństwa nie ma swojego zdania, gustu i rozumu. Skoro ktoś wykazuje się ignorancją i głupotą, nie ma żadnych argumentów, ani sensu w wypowiedziach, to po co próbować coś tłumaczyć? Najlepiej słusznie podsumować jako nie rozumiejącego sedna idiotę. Ja tu nie widzę ludzi z odmiennym zdaniem, ja tu widzę bezrozumnych laików... to tak jak ja bym recenzował komedie romantyczne... ale skoro sie na tym nie znam, to nie tego nie robię. Większość ludzi to Nuda. 'Gunwo'. Bezrozumne bydło które myśli, że myśli... tyle w temacie.
^ bardzo trafna wypowiedź. Ludzie z kiepskim gustem często zasłaniają się właśnie takimi frazesami jak "o gustach się nie dyskutuje...", "taka jest moja opinia, a każdy ma prawo mieć własną!" itd.
"Większość społeczeństwa nie ma swojego zdania, gustu i rozumu." - dokładnie. Co przekłada się na Filmweb, gdzie spora część komentarzy (szczególnie przy cięższych gatunkach, jak horror) powinna być z ostrzeżeniem, że po lekturze potrzebna będzie wizyta u onkologa. Niestety, na to nic nie poradzimy.
Jesteś idiotą nie mającym pojęcia o tym gatunku/ Pytanie raczej brzmi skąd tak niska ocena... a odpowiedź jest taka, że większość ludzi nie ma mózgu. Dom 1000 trupów to tak ogólnie fenomenalna czarna komedia, pastisz tego gatunku, mnóstwo humoru, groteski, ciekawych postaci, fenomenalna muzyka i klimat. Prawda jest taka, ze jeżeli ktoś nie rozumie nie docenia konwencji tego filmu to w ogóle nie powinien ich oglądać, oceniać, a już na pewno komentować. No ale dałeś dziesiątkę filmowi "Karol - człowiek, który został papieżem"... przecież to stawia cię w roli człowieka upośledzonego. Zabij się proszę... albo chociaż zamilknij jeżeli nie masz o czymś pojęcia.