Dom 1000 trupów

House of 1000 Corpses
2003
6,0 16 tys. ocen
6,0 10 1 15685
6,5 16 krytyków
Dom 1000 trupów
powrót do forum filmu Dom 1000 trupów

wszystko tu jest pogięte,a głównym bohaterem-ami są mordercy x). nie mam pytan. to co tutaj zostalo zrobione jest niedopuszczalne w horrorze! zawsze jest ktos kto jest bohaterem wiodącym i jego sie 3mamy i on przezywa.tutaj wszystko jest nieprzewidywalne,brudne,złe,niemoralne i nienormalne.to za dużo jak na jeden film i jak na mnie.jest lepiej pogiety niz "hills have eyes" gdzie super-zmutowane efekty badan rzadowych gwałcą glowne bohaterki.
hmm nie wroce do tego filmu i nie polecam ludziom o slebej psychice. bedzie uraz do konca zycia.

ocenił(a) film na 8
Jane_Mary20

Oj, z tym urazem do końca życia to ostro przesadziłeś... :P Ale owszem, film posiada hardcore'owe sceny mordów... No ale to, że to co się w filmie dzieje to za dużo jak na jeden film to przesadziłeś też, a po co film ma być ubogi w takie motywy i bardzo słabo urozmaicony????????? He?

jedrol8

jak juz to "przesadziłAś" bo chlopcem to ja nie jestem-jak nick moj na to wskazuje a po drugie kazdy ma prawo do swego zdania.ja sie 3mam tego co napisalam i ten film jest dla mnie zdecydowanie za mocny.jakos nie lubuje sie w horrorach.wole juz bardziej thiller.

ocenił(a) film na 8
Jane_Mary20

A sięgając po ten film spodziewałaś się, że to będzie thriller?