Dom Usherów

The House of Usher
2006
4,5 1,9 tys. ocen
4,5 10 1 1867
Dom Usherów
powrót do forum filmu Dom Usherów

7/10

ocenił(a) film na 4

Mnie film się film podobał, chociaż nie jest to arcydzieło. Film powoli się rozkręca, ale końcówka jest nawet ciekawa i zaskakująca. Aktorstwo głównego bohatera jest słabe ale to nie przeszkadza w odbiorze filmu. Wydanie filmu w "Kino Grozy" stoi na dobrym poziomie. Dźwięk i obraz bardzo ładny. Jest to na pewno jeden z lepszych filmów ostatnio wydanych przez wydawnictwo Carisma z serii "Kino Grozy". Za miesiąc film "Zombie z Berkeley", a w "Kino Grozy extra" Rzeźnia.

Pemol

Straszny gniot. Klimat zerowy. Aktorzy sztuczni. Nasz rodzima gwiazda, jedyne co wnosi do tego filmu, to dawanie d*** co parę minut... Dla Mnie 2/10

wreq_2

własnie bez naszej rodzimej gwiazdy film byłby słaby,nie przypominam sobie zeby ona dawala dupy w tym filmie;)

ocenił(a) film na 3
adamru

No jak nie? Przecież był sex i nawet konsekwencje;P Ona całkiem fajna, ale tak poza tym ten film to tragedia. Strasznie mnie wynudził. Dziwne takie wysokie noty. Ja tego nigdy nie pojmę. Całkiem niezłe filmy dostają często mało punktów, a ten całkiem nieźle stoi w punktacji - są ludzie którym się podoba. Zwiastun był całkiem ładny - wizualnie i muzyka całkiem ok. Szkoda, że film tak nie wyszedł.

ocenił(a) film na 3
Pemol

Chciała dać ale koleś jakiś homeseksualista i nie wziął. Film bardzo przeciętny, na początku wręcz usypiający.