PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=228049}

Dom Usherów

The House of Usher
2006
4,5 1,9 tys. ocen
4,5 10 1 1862
Dom Usherów
powrót do forum filmu Dom Usherów

Gniot? Czy ja wiem? Film OK. Żadna rewelacja, ale warto go mieć w swojej kolekcji.

ocenił(a) film na 1
PannaMartyna

NIE CHCIAŁBYM WIDZIEĆ TEJ KOLEKCJI,SKORO TEN FILM WCHODZI W JEJ SKŁAD.....PEWNIE SAME HITY Z CARISMY....WIĘKSZOŚĆ FILMÓW Z 'KINA GROZY' ZASŁUGUJE NA 1-2 PKT,TEN 1/10.TYLKO NA POCZĄTKU WYDALI KILKA NIEZŁYCH HORRORÓW(INNI,PRZEPOWIEDNIA,POTEM JUŻ ZJAZD PO RÓWNI POCHYŁEJ....CARISMĘ OD ŚMIERCI NATURALNEJ NA RYNKU URATOWAŁA TYMCZASOWO SERIA 'MASTERS OF HORROR',ALE NIE WRÓŻĘ DŁUGIEGO ŻYWOTA...TERAZ ZACZĘLI DOBIJAĆ NOWYMI 'HITAMI'-SERIĄ HORROR DVD,GDZIE WYDAWANE BĘDĄ FILMY KTÓRYCH NIKT INNY NIE CHCIAŁ WYDAĆ,PONIEWAZ SĄ TO GNIOTY ABSOLUTNE......

tomekongdelta

No, jejku, chodziło mi tu raczej o historię. Warto go mieć, bo jest taki klasyczny, a mimo wszystko trochę inny. Oczywiście, trochę gniotowaty, ale co tam? ;) Jest masa lepszych filmów grozy.

A co do Carismy - to naprawdę wydała sporo fajnych filmów;) I mam je w kolekcji, więc prawdopodobnie nie chciałbyś jej widzieć;)

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 1
PannaMartyna

gniot absolutny!

teata

Jako totalny kinoman, który ma już dobre 20lat miłości do filmu za sobą stwierdzam, że to największe reżyserskie gówno jakie w życiu widziałam. Kupiłam ten shit na dvd, po czym po obejrzeniu wyrzuciłam, bo szkoda mi było na niego miejsca na półce.

Binula

Doobre.;)

ocenił(a) film na 5
PannaMartyna

Historia świetna, ale źle przedstawiona. Gdyby odrobinę przyłożyć się do realizacji wyszedłby z tego całkiem niezły film. A tak....Trochę marnie.

KatC

trochę? 1/10 to jeszcze za dobrze dla tego filmu.