oj zgadzam sie bo dobor aktora to przede wszytskim wybor rezysera i scenarzysty :D
Poproszę Ją na wyłączność. Jeśli chodzi o jej wygląd to dla mnie jest w niej coś niesamowitego jak na nią patrzę. Z wielką ciekawością poznałbym jej osobowość, no ale prawda jest taka ze nie będę w stanie :)
Przecież to normalne, że w momencie kiedy podoba mi się gra pewnego aktora w jakimś filmie szukam w jego filmografii innych filmów w moim guście, żeby sprawdzić jak radzi sobie z innymi rolami. Nie można oceniać aktora po jednym występie, trzeba wiedzieć jak gra inne postaci.
powiem tak - Polacy są strasznie zawistnym narodem - widzę, że już swoboda wypowiedzi nie obowiązuje, jedynie to jest dla Was istotne to się nawzajem obrażac? Matko, z jakiego ja kraju pochodzę...
i tak - będę oglądać ten film ze zwględu na obsadę i idę o ZAKŁAD, że Ty też masz kilka filmów, które oglądałeś z tego samego powodu. Pozdrawiam
Myślę, że w tej wypowiedzi nie było nic złośliwego, sam autor tematu, jeśli się nie myślę, twierdzi, że obejrzał film ze wzgledu na obsadę. To właśnie Ty doszukałaś się w tym problemu o.O
powiem tak - masz calkowita racje. Jezeli moj komentarz nie byl do jakichs beznadziejnych komentarzy przede mna, to nie ma on najmniejszego sensu ;) widocznie cos mnie musialo zbulwersowac, skoro tak odpowiedzialam, wybacz :)
Również obejrzałam ze względu na Jennifer Lawrence. Zainteresowała mnie również tematyka oraz pewna wypowiedź Lawrence na temat powodu, dla którego zdecydowała się przyjąć rolę w tym filmie.
O ile dobrze pamiętam, Jennifer stwierdziła, iż poprzez zagranie w thrillerze pokona strach czy też obawę (?) przed samym oglądaniem produkcji tego gatunku. Pozwolę sobie zacytować fragment artykułu, który pojawił się na stronie Dziennik: "Aktorka nie należy do grona fanów gatunku, więc na przekór sobie przyjęła rolę w filmie Marka Tonderaia. – Horrory autentycznie mnie przerażają – przyznała Jennifer Lawrence. – Jeśli mam obejrzeć horror, muszę zaplanować sobie kolejne trzy miesiące życia, bo wiem, że będę bała się wszystkiego, w tym ciemności i własnego cienia. Doszłam do wniosku, że jeśli zagram w takim filmie, lęk trochę zmaleje. Już niedługo się przekonam, czy miałam rację."
Dzięki za odpowiedź. Też mam lęki po horrorach czy thrillerach dlatego rzadko je oglądam. Tym razem zrobiłam wyjątek dla Jennifer Lawrence, którą bardzo lubię.
A to ona jest taką świetną aktorką żeby ze wzgledu na jej udział w filmie oglądać go?
Jeśli miałeś na myśli jej urodę,to współczuję:)
Moim zdaniem jest bardzo dobrą aktorka. Jeśli chodzi o jej urodę to uważam że jest bardzo ładna.
Jestem jedyną, która się wyłamie? Mam zamiar obejrzeć ten film wyłącznie ze względu na Thieriota, którego poznałam dzięki "Bates Motel". Podoba mi się jego postać i gra, chcę zobaczyć jak wypada w innych produkcjach. Lubię gatunek filmowy, do którego można zaliczyć HATEOTS, dlatego padło na ten film. Co do Lawrence, kompletnie nie rozumiem jej fenomenu, a już na pewno nie tego, jak mogła dostać Oscara.
Dokładnie! Jestem tu z tego samego powodu i zgadzam się, prócz tego ostatniego zdania, bo jakoś nie oglądam filmów z jej udziałem, więc nie będę się wypowiadać "czemu dostała Oscara" - każdy ma swoich ulubieńców. :D
100% racji, również obejrzałem tylko ze względu na JL. Świetna aktorka i świetna osobowość - wspaniała kariera przed nią.
http://www.youtube.com/watch?v=1ACQpZW-eTg
No i co z tego? A ty w ogóle nie oglądasz czasem filmów przez pryzmat osób,które w nim grają? To jest normalne.
Mark Tonderai już mnie bardziej zachęca. A Lawrence jako blondi w ogóle mnie nie kręci.
Całe szczęście że jestem w tych 5% Obejrzałem bo lubię thrillery. A JL ani z niej ładna kobieta ani dobra aktorka.
Ja obejrzałam ze względu na Elisabeth Shue. Mimo że wiedziałam, że za dużej roli to ona nie ma. Ale na szczęście film dosyć ciekawy.
Sprawdziłem, ile filmów już oglądałem z tą aktorką.
Wyszło na to, iż to jest drugi.
Oba oceniłem na 5.
Dziękuję za możność wypowiedzi.
Gdyby ona nie grała w tym filmie większość osób nawet by o nim nie usłyszala... :P
Zainteresował mnie ten film, i pewnie obejrzał bym go tak czy inaczej, ale hmm kto wie. Dzięki temu, że gra tam Max i Jeniffer to film obejrzałem dość szybko - i bardzo mi się spodobał :)
Moje klimaty xd
No a jakby inaczej? :D Jennifer Lawrence jest dorba aktorką, obejrzałem film i nie żałuję :) a Polecam
Sporo fajnych dekoltów Jennifer nie zmienia jednak faktu, że film jest słaby i płytki jak kałuża, a Jen niestety ma to do siebie, że jej gra aktorska jest taka jak i film, czyli w tym wypadku słaba. Jak film jest dobry, to i Jennifer gra dobrze, ale nie jest typem aktora, który nawet w słabym filmie potrafi stworzyć świetną rolę. :/
Trafiłeś! :D
Szczerze mówiąc to nie wiem dlaczego ludzie się nią tak zachwycają - ładna dziewczyna, ale dzisiaj takich nie brakuje. Tak więc przeglądam sobie program, widzę, że ma zagrać Lawrence, więc stwierdziłem, że zobaczę (choć nie przepadam za tego typu filmami) - i tak właśnie obejrzałem pierwszy raz w życiu film z Jennifer Lawrence :o
Nie no wybacz, ale jesli ktokolwiek zachwyca się jej urodą to w moim mniemaniu jedynie uczniowie gimnazjum. Nie wiem co może być w niej takiego. Mogę to wytłumaczyć jedynie tym, ze taki gimnazjalista widział przez ostatnie dwa lata jedynie filmy o hobbitach i produkcje z tą panią właśnie, które to mają target w postaci obywateli w wieku do 16 lat. A że u hobbitów dziewczyn wielu nie uświadczysz to jest to chyba jedyna w miarę ładna aktorka którą na ekranie takie towarzystwo widziało, stąd ta popularność. Oskar też niezasłużony, raczej pod publikę i wypromowanie filmów z jej udziałem (wysoki budżet przy braku konkretnego scenariusza musi się jakoś zwrócić). Jest dziesiątki lepszych, ładniejszych aktorek i dziewczyn ogólnie.
O gustach się nie dyskutuje. Raczej nikt nie twierdzi że to najpiękniejsza aktorka, ale moim zdaniem jest ładna.
Po co przy wyrażeniu swojej opinii obrażać innych? Żadna argumentacja. Sama nie uważam jej za wybitną aktorkę, nie twierdzę, że jest piękna, choć nie powiem, że jest brzydka, ale nie będę też obrażać osób, które mają odmienne zdanie...
Wczoraj oglądałem, i nawet nie znałem tej aktorki. Ale fajna była, fajniutka i urodziwa :D