PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105919}

Dom szaleńców

Madhouse
2004
5,9 7,5 tys. ocen
5,9 10 1 7482
5,8 6 krytyków
Dom szaleńców
powrót do forum filmu Dom szaleńców

2/10

ocenił(a) film na 2

Niby horror powinien mieć jakiś związek z koszmarem.Ale nie musi od razu być koszmarny.Film tragiczny.C-klasa i to bez klasy.

ocenił(a) film na 8
domoking

WCALE NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Zajefajny film nie znasz się
Widziałem znacznie gorsze filmy

ocenił(a) film na 8
domoking

a rozumiesz znaczenie filmu klasy a,b, czy też c????????
zapewniam cię ze to nie ma nic wspólnego z twoim gustem filmowym !
najpierw dobrze się zorientuj co oznacza pojecie ''film klasy...'' dopiero później komentuj!

ostatnio przeczytałem nawet że resident to rzekomo jest film klasy c tyle że w residencie był ogromny nakład pieniężny, zatrudniona masa ludzi,śmigłowce , wybuchy , aktorzy: mila grała a czy ona gra w filmach klasy c??? Wiec mnie denerwuje to jak ktoś nie ma pojęcia o czym pisze! To że komuś się film nie podoba nie znaczy ze jest klasy C

ocenił(a) film na 2
bosikxxx

Możesz spojrzeć jak oceniłem ów Resident Evil. Czy definicja filmu klasy C jest mi znana czy nie nie ma to znaczenia,boi ta definicja wynika z czyjegoś gustu.Tak więc wszystko sprowadza się do jednego-każdy robi to co lubi.Lubisz sie wymądrzać-twoja sprawa.Ja lubię obejrzeć dobry film.Znasz może definicję "dobrego filmu"?

ocenił(a) film na 7
domoking

definicja kino klasy a,b,c,z itd. NIE wynika z czyjegoś gustu tylko głównie z nakładów pieniężnych, renomy wytwórni, popularności reżysera, obsady itd.

ocenił(a) film na 2
TheKoteck

Czy wobec tego owe nakłady pieniężne,obsada czy też popularność reżysera jeż aż tak porażająca iż film ten powinien mi się bardzo podobać,bez względu na gust mój? Wytwórnie produkują taką masę filmów,iz zawsze zdarzy się którejś jakiś gniot,bez względu na popularność.

ocenił(a) film na 7
domoking

ale ja nigdzie nie kazałam Ci go polubić :)

ocenił(a) film na 2
TheKoteck

Uff,już się bałem.Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
domoking

Domoking widać Ty chciałeś zabłysnąć ale Ci nie wyszło. A co do definicji dobrego filmu to wybacz ale średnio z tym u Ciebie :)

ocenił(a) film na 2

W przeciwieństwie do Ciebie nie staram się błyszczeć w necie.A w kwestii dobrego filmu,sądząc po tym co oglądasz i jak to cenisz,nie Ty powinnaś się wypowiadać.

domoking

tak dokladnie ..oni maja racje nawet gdyby te kategorie mialy byc podzielone na nasze gusta to i tak ów film nie mialby napewno tej kategori ...ale co racja to racja ...poprostu chciałes /as sie popisac wybaaczamy ci ;) sadze ze film dobry i nawet przerazajacy ;)

ocenił(a) film na 2
PinkFlower

Mój gust,to mój gust.Nie muszę się przed nikim popisywać,za stary już jestem.Piszę co uważam,co myślę i co wiem.To tyle.