PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105919}

Dom szaleńców

Madhouse
2004
5,9 7,5 tys. ocen
5,9 10 1 7482
5,8 6 krytyków
Dom szaleńców
powrót do forum filmu Dom szaleńców

Ludzie zrobcie sobie te przysługe i nie ogladajcie tego filmu. Jeszcze pol biedy jesli ktos to ma na kompie - z miejsca shift-delete! Ale isc do kina na cos tak żałosengo i beznadziejnego?? Wolałbym zainwestowac te 13 zł w komplet dobrych zyletek i sie pochlastac niz to ogladac.. jezu, brak mi slow po prostu

ocenił(a) film na 9
Mozier

nie rozumiem twojego radykalnej krytyki...prawda jest jak napisalem ze film za wiele do gatunku nie wnosi, ale poki co w swojej konwencji trzyma poziom...no ale w sumie nie kazdy musi byc fanem takiego kina...pozdrawiam :]

Mozier

Podaj co ci sie tak nie podobało. Bo po twojej wypowiedzi wnioskuje, że nigdy horrorów nie ogladałeś.

ocenił(a) film na 1
IvanH

ludzie przeciez ten film to nedza. nie mam pojecia co wam sie moglo w nim podobac.od poczatku do konca film nie trzyma nawet w napiciu

IvanH

Po tym co piszesz mam prawo sadzic ze to ty nie ogladales dobrych horrorów IvanH, to totalny shit był (moze nie az taki jak to opisano powyzej ale nieduzo lepszy:)

Mozier

Film mi sie podobał, ale nie jest mocnym horrorem. Rzekł bym, iż jest cieniutki. Wyobraźcie sobie taką sytuację, jesteście sami w domku w środku lasu, jest 02:00 w nocy, macie dobry sprzęt (audio, wideo), który jest ustawiony dosyć głośno. Przy takiej atmosferze oglądając jakikolwiek horror jesteście posrani w gacie ! Nikt normalny po ogladnieciu filmu nie zasnąłby. Pozdrawiam fanów dobrego horroru :)

plazgut

"w środku lasu" - ten fragment mi się najbardziej podobał ;)))

A co do autora to może jakaś konkretna argumentacja, hmm??

ocenił(a) film na 6
Mozier

Może jednak z tym kompletem żyletek to dobry pomysł - zastanów się nad tym.

ocenił(a) film na 8
Mozier

"Wolałbym zainwestowac te 13 zł w komplet dobrych zyletek i sie pochlastac niz to ogladac"
Podaj adres a sam wyśle Ci te żyletki skoro masz ich użyć w tak pożyteczny sposób!!!