PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105919}

Dom szaleńców

Madhouse
2004
5,9 7,5 tys. ocen
5,9 10 1 7482
5,8 6 krytyków
Dom szaleńców
powrót do forum filmu Dom szaleńców

no mogło być fajnie ale film nie podolal niestety..co robic..XD kiszka!!!-ach i to oczywiscie moje zd. zeby nie bylo ze mam sie za jakas wyrocznie bo i takie teksty slyszalem;D

ocenił(a) film na 10
_suspect_

uuuu, nie zgodze sie z toba, moze film nie jest najlepszy i nie najstraszniejszy ale mi sie podobal;)
pozdr:*

ocenił(a) film na 6
_suspect_

Jak dla mnie średni. Uwielbiam horrory o szpitalach psychiatrycznych ale niestety ten nie należy do najlepszych z gatunku. Zniechęciły mnie skutecznie sceny z podziemia gdzie pacjenci zamiast straszyć śmieszą:/ Klimat tworzą dźwięki i obrazy co chyba ratuje ten film. Ponudziłem się, ale końcówka mile mnie zaskoczyła. Niezłe rozwiązanie fabuły. pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
cinek_1988

to ktory horror najbardziej cie wystraszyl? ale tak na maxa;) ze bales sie spac w nocy;P

ocenił(a) film na 4
za_krecona281007

Mnie osobiście tylko jeden "Darknes" oraz mocny był "The Ring" (made in USA) oraz "Obcy - ósmy pasażer Nostromo". W sumie to były jedyne horrory na których się wystraszyłem. Zaś "Madhouse" to jak dla mnie flaki z olejem. Prawie na nim zasnąłem.

artur_t

kocham ten gatunek, ale chyba zaden film nie wplynal na mnie do tego stopnia zebym mial problemy ze snem;] SHUTTER był mocny...kiedys balem się teksańskiej masakry z 1974r...w horrorze poza strachem chodzi jeszcze o klimat-mroczny, niepewnosc,dreszcz emocji, zaskakujace zwroty akcji, dwuplaszczyznosc fabuly-to lubie wlasnie;] a jesli shutter nie widzialas to naprawde polecam-tylko koniecznie w ciemnym pomieszczeniu,sama i z odpowiednim nagłosnieniem-pozdro laska;]

ocenił(a) film na 10
_suspect_

ogladalam shutter, ale nie zrobil na nie zbyt duzego wrazenia, najlepszy horror jaki obejrzalam to Ring... dzieki za ta laske:*
a co myslisz o horrorze "pila"?

ocenił(a) film na 10
za_krecona281007

lol, sorry, cos mi sie pomylilo, ciebie juz pytalam o pile:P
pozdr;)

za_krecona281007

jaki ten swiat jest mały;]]]]]]]]]]]-pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
_suspect_

nie powiedizałbym że to kiszka, mi się bardzo podobał szczególnie ukazanie szpitala dokładnie takie mam wyobrażenie strasznego szpitala psychiatrycznego. Jedyna rzecz która mnie schizuje to własnie szpital psychiatryczny a tu jest bardzo strasznie ukazany, jeszcze te podziemia z największymi szaleńcami łuhh milutkie. Coś podobnego znacie to piszcie.
Ogladałem już Lot nad kukułczym gniazdem, Lekcje muzyki też.

ocenił(a) film na 10
ZlyCzarny

hmm... nie znam zadnych wiecej horrorow z szpitalami, ale chetnie poznam wiec piszcie xDD
pozdr;**