Zapowiadało się na dojrzały Horror, HORROR nie komedie. Ten film to komedia, w dodatku
słaba i przekombinowana. Nie było w tym nic strasznego, a fajne w tym filmie były tylko cycki
tej laski ...
W dodatku na końcu widać że nie wiedzieli jak zakończyć ten film i na szybko wymyślili coś o
bogach ^^
Po trailerach spodziewałem się czegoś lepszego i straszniejszego, oczekiwałem czegoś
fajnego a nie takiej dziecinady.Według mnie ten film to kicz, oglądając trailery naprawdę
myślałem że będzie to coś fajnego a dostałem gówno w twarz za te 20 zł za bilet.
Dam 5/10 bo gra aktorska nie była aż taka słaba i efekty całkiem fajne.
Zapowiadało się na KOMEDIE, nie na horror. Jak można być takim pół mózgiem, by po plakatach (nie polskich) i zwiastunach oraz zapowiedziach liczyć na horror? Po 5 minutach od rozpoczęcia filmu widać, że to jest komedia. Film jest genialny, a końcówka to arcydzieło, trzeba być idiotą by tego nie dostrzegać.
Wiesz, obejrzałem jeden trailer i to nie ze szczególną starannością, plakat mówił że to będzie prawdziwy horror, najwyraźniej nie załapałem ironii, ale skoro to ma być komedia to ocenie ją na 4/10 bo nie było w niej nic śmiesznego.
Aha no i film na cinemacity.pl był zapowiadany jako :
"Gatunek: Thriller, Horror"
Chyba że chłopaki z cinemacity zrobili sobie żart na stronie ;)
a ja mam pytanko, a mianowicie ogladalem juz chwile temu niemiecki film sci-fi i nie pamietam tytulu. Z ziemi zostala wyslana duza zaloga majaca na celu skolonizowac jakas planete, podroz miala trwac ladnych pare lat iczesc zalogi byla uspiona a czesc zajmowala sie przez ten czas statkiem i co dwa lata mieli sie zamieniac jedni sie budzili inni szli spac az pewnego dnia ci co sie obudzili nie zastali tych ktorych mieli zasta