Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Po setki razy puszczanym zwiastunie w telewizji reklamowaniu na stronach internetowych
spodziewałem się czegoś więcej. To zwyczajna papka dla moźgu nie ma za grosz elementów z prawdziwego horroru. Miało to na celu wywołać paniczny strach który nie znikałby przez najbliższe 4 minuty a ja zamiast tego wybuchłem ogromnym śmiechem, nie mogłem się wręcz pohamować aby zaprzestać,chichoty wychodziły ze mnie wtedy nawet jak nie byłem tego w pełni świadom.Przetrzymywanie dłonią ust nic nie wskurało.
I uwierzcie mój towarzysz miał podobnie. Chodziłem na wiele horrorów ale jeszcze na żadnym z nich nie przemienił się on w komedie. Jakbym chciał iść na komedie kupiłbym inny bilet. Chciałem dostać groze a jedynie co tu widze to komercyjny chłam . Nic nie ma on do zaoferowania. Gra aktorska nie była najgorsza za co plus.

ocena 4/10

Ps: to już Zmierzch był straszniejszy szczególnie
"attack on bed" Wtedy dopiero się przestraszyłem. Czy będę wstanie dać to samo wybrance? No chyba nie złamie dobrego łóżka dla niej ?

ocenił(a) film na 8
GrimMaster1111

Na pokazie przedpremierowym większość zanosiła się śmiechem i pojawiały się nawet spontaniczne oklaski na co lepsze gagi. Padłeś ofiarą marketingu - film jest wypełniony gagami i aluzjami do tanich slasherów i właśnie w pierwszej kolejności miał bawić a nie straszyć.

ocenił(a) film na 5
Khaosth

na jakieś stronce widziałam nawet, że jest on określany gartunkowo jako Horror-Komedia, dlatego idąc na niego do kina, wiedziałam czego mogę sie spodziewać..

Invisible483

wiecej w nim bylo komedii a horroru praktycznie nic.

Nie powinno nazwac sie to Horror-Komedia ale sama Komedia.

ocenił(a) film na 5
GrimMaster1111

zgodziłabym się na czarna komedia ewentualnie;)