Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Film może wydać się standardowy - przyjaciele jadą do domku w lesie, a następnie po kolei
giną. I fakt, tak właśnie się dzieje. Tego czego się nie spodziewałam to to, że to będzie
komedia. Naprawdę niektóre scenki mocno mnie śmieszyły, niektóre również brzydziły...
Niezapomniana jest scena blondynki flirtującej z wilkiem na ścianie <fuuuj ;)> Film dość
mocno przesadzony w niektórych momentach (np. w ostatniej scenie), ale myślę, że warto
obejrzeć. Film zdecydowanie wybija się na tle innych filmów tego typu.

ollgaa

A jak humor poprawia xD Mi i mojej siostrze też strasznie się podobał. Widziałam masę slasherów i w sumie lubię je oglądać, ale nigdy mnie nie straszą, raczej śmieszą. Oglądam je dla rozrywki (czyt. odmóżdżenia). Ten film jest nieprzewidywalny i co najlepsze, w świetny sposób wyśmiewa utarte standardy. To nie jest do końca komedia, ale jest zbudowany w taki sposób, że śmiałam się nawet w momentach, kiedy mordowali bohaterów (SPOILER blond haha!). Teksty są niezłe, aktorstwo całkiem całkiem, rozrywka gwarantowana.

ocenił(a) film na 7
ollgaa

Zgadzam się ^^ I ciacho musi być.

użytkownik usunięty
kalsek13

Niesamowita pariodia wielu horrorów :) Jednak padłem jak zobaczyłem Cenobite rodem z Hellraisera złapanego w klatce z kulką zamiast kostki :)

ocenił(a) film na 7

ja padłam widząc jednorożca. to dopiero niespodzianka ;p

evendell

widzę że widok jednorożca nie tylko na mnie zrobił "wrażenie" :)

użytkownik usunięty
tomaszrambo3000

jednorożec obalił stereotypy ;P on też potrafi zabić