Czy warto iść na to do kina? Czy ten film faktycznie inaczej podchodzi do tematu czy jest to typowy horror niewiele rozniacy sie od na przyklad od Piątek 13???
Początek może wydawać się podobny do większości horrorów. Ale tak to właśnie ma wyglądać. Jak ja byłam w kinie, część ludzi wyszła z sali w trakcie filmu (tak po 20-30 minutach). I jestem pewna, że by żałowali, gdyby jednak widzieli resztę ;)
Ja jestem jak najbardziej usatysfakcjonowana! FILM BYŁ ŚWIETNY na tyle, by długo zapadł w pamięć.
Ale trzeba podejść do tematu na luzie - proponuję przeczytać recenzję filmweb'u. Sporo wyjaśnia.
Nie jest to zwykły horror. Znajdą się także wątki komediowe, a raczej - wyśmiewające.
Mam nadzieję, że ułatwiłam Ci wybór :)
Pozdro!
Dzięki dzięki wielkie. Pewnie sie za tydzień wybiorę jeśli to nie był faktycznie kit z tą odmiennościa tego filmu :)
Ja poszłam na ten film, ponieważ zasugerowałam się, że będzie podobny do Krzyku. Wszyscy umierają, ale kto zabija? Jednakże film mnie bardzo zaskoczył, a z Krzykiem, według mnie (jeśli chodzi o fabułę), nie miał nic wspólnego. I dobrze!
jest toinny horror niz wiekszosc. Wiele scen komediowych, niezle ujecia "strasznych" scen, no i ciekawy scenariusz. Nie powiedzialbym ze jest podobny do krzyku, bo to calkowicie inny gatunek horroru.
Jesli chcesz zoabczyc ten film to tylko w kinie, bo mysle ze jakbym go ogladal na kompie to dalbym mniejsza ocene. Pozatym niezle ubawilem sie z rekacji mojej kobiety na owe "straszne" sceny.