Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

Naprawdę nie chciałem się tutaj udzielać , ale wzraz ze spadającą oceną tego filmu spadała moja wiara w filmweb. Orginalny i świeży film dostaje 5.6 podczas gdy pełno tanich straszydełek utrzymuje sie powyżej 7.0 ? Dobrze że na zagranicznych stronach filmowych oceniają inteligentniejsi ludzie, i film otrzymuje wysokie noty. Winę ponoszą głównie nasi dystrybutorzy którzy reklamowali ten film jako straszny horror, a nie jako kino dobrej zabawy lub pastisz ( wygooglujcie sobie ). Film CELOWO jest głupawy, CELOWO jest schematyczny ( do czasu ), ośmiesza przy tym wiele klasycznych horrorów. Chyba przez falę tragicznych "horrorów" pokroju Paranormal Activity nowe pokolenia zatraciły umiejętność poznawania dobrych horroro-komedii, gdzie najważejsza jest dobra zabawa z filmu. Nie zrażać się płakaniem dzieciaków, jeżeli macie dobre poczucie humoru i znacie się na horrorach to film jak najbardziej godny polecenia. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Lolman23

Świetny komentarz, nic dodać nic ująć!
Ja poleciłam ten film kilku osobom i wspomniałam, żeby nie traktowali go zbyt poważnie, że to nie jest horror ale tez nie zrozumieli przesłania, no cóż chyba takie mamy społeczeństwo.