Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98671
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

ani smieszne ani straszne ani madre -po co to ogladac?

ocenił(a) film na 7
mateuszziomal

może po prostu dla rozrywki?

jasiu15

"ani smieszne"

ocenił(a) film na 7
mateuszziomal

rozrywka to nie tylko komedie

jasiu15

jeżeli coś nie jest ani śmieszne ani mądre ani straszne a ty się przy tym dobrze bawisz to doprawdy ciekawym musisz być człowiekiem

mateuszziomal

Ten film był cholernie śmieszny.

ocenił(a) film na 8
mateuszziomal

Jeżeli twierdzisz, że masz monopol na ustalanie co jest straszne, co jest śmieszne, czy też mądre, to może czas pomyśleć nad karierą w BIPM w Sevres...

Khaosth

A to właśnie jest straszne,śmieszne i mądre.

Khaosth

Tak mogę stwierdzić co jest mądre, śmieszne czt też straszne a to jest forum na którym własne opinie są mile widziane aby ktoś np nie poszedł na jakiegoś gniota do kina i nie stracił kasy.

mateuszziomal

Ale "Dom w głębi lasu" nie jest gniotem. To jest po prostu film dla określonej, wąskiej grupy odbiorców. Każdy, kto choć trochę zna się na starych slasherach, będzie się na seansie wyśmienicie bawił - film, jako pastisz krwawych horrorów, jest bardzo mądry i bardzo śmieszny. Nie mówię tego ze złośliwością - ty jesteś widocznie poza gronem szczęśliwców, dla których stworzono tą, IMO świetną, produkcję :] I masz do tego prawo.

ocenił(a) film na 8
mateuszziomal

Biuro Miar, a przy tym kinomani wiele zatem tracą.

A opinia @Jasia_15 nie jest mile widziana? Chronił tylko kinomanów przed utratą możliwości zobaczenia tego dzieła w kinie.

Khaosth

przepraszam nie jestem autorytetem w zadnej kwestii

ocenił(a) film na 3
mateuszziomal

Po obejrzeniu tego czegoś, mogę stwierdzić, że po nic. Beznadzieja.