Każdy normalny człowiek je mięso. Przykro mi. Normalni ludzie wpieprzają mięso. Nie trupy a mięsko pyszne. Empatię do zwierząt mają tylko debile. Człowiek jest zwierzęciem i ma pożerać wszystko a nie odmawiać sobie. Człowiek NICZYM nie różni się od lwa i niedźwiedzia.
Każdy jeden kłamie.
Najfajniejsze w idiotach nie jest to, że można ich oszukać byle głupim filmem w telewizji.
Najfajniejsze w idiotach jest to, że oszukani będą bronić oszusta.
Tylko że nauka wiele razy sprawdzała różne czary czy innych jasnowidzów. Jak dotąd zawsze z jednym wynikiem - oszust.
Ufundowano milionowe nagrody dla kogoś, kto udowodni jakiekolwiek zjawisko paranormalne. I wiesz co? Nagrody nikt nie dostał.
A rzekomi cudotwórcy zamiast tego dalej oszukują głupków.
Ingo Swann był prawdziwym medium dla projektu Stargate CIA i nawet angielska wikipedia to potwierdza. Więc nie wprowadzaj ludzi świadomie w błąd. Zmarli dawają znaki milionom ludzi na całym świecie i dziwnie pokrywa się to z godziną śmierci. Nie ma przypadków mysiu pysiu. Cała rzeczywistość jest nadprzyrodzona. Nie naturalna. Daruj sobie swój atak psychozy. Weź drugą dawkę leku bo po śmierci się zdziwisz. :)))))))))))
Widzisz, duszki pukają ci w ścianę, bo to można udawać.
A czy magią możesz przelecieć do innego miasta? Nie, bo tego nie można udawać.
Duszki mogą uzdrowić z bólu brzucha - bo to można udawać.
A duszki nie uzdrowią urwanej ręki, bo tego nie można udawać.
------------
Jeśli jakieś zjawisko występuje TYLKO wtedy, gdy da się okazję do oszustwa, a nie występuje NIGDY, gdy się kontroluje, czy nie ma oszustwa, to wniosek jest prosty - całe to zjawisko jest oszustwem. :)
A po czym poznałbyś oszustwo, skoro wierzysz wszystkiemu, co ci ktoś opowie w telewizji albo w netach? :)
Rzeczywistość jest już inna bo nie ma bezmózgich sił fizycznych tylko inteligentny projekt. I nic nie trwa wiecznie, nawet śmierć. ;-)
Jak widzę tak zaburzonych ludzi, to mam pewność, że to nie jest inteligentny projekt, a tylko smutny zbieg okoliczności.
Inteligentny projekt: stworzymy choroby i idiotów, którym można wmówić, że dzięki temu jest lepiej niż bez chorób. :D
Naprawdę fascynujące, jak wielu oszustów musi na twojej rodzinie robić kasę.
Pogódź się z tym. Czym prędzej tym lepiej. I nic ci to nie da, że odpiszesz jutro rano. I tak będziesz zaorany znów.
Tak, nawiedzone domy są tak długo, jak długo jakiś oszust robiący kasę na naiwniakach tworzy o tym programy.
A gdy ktoś realnie bada taki dom? Nic nie wykrywa, bo nie ma co wykrywać.
Duchy istnieją tylko w pobliżu oszustów. :D
Nie. Duchy są inteligentne i nie dają siw złapać. Duchy istnieją tylko w pobliżu uczciwych ludzi.
Aha. :D
Oczywiście.
Czyli jeśli ktoś nie ma omamów, to jest zbyt nieuczciwy, żeby je mieć.
Naprawdę gdyby któryś z twoich lekarzy mógł czytać, co piszesz w netach, kończysz w ośrodku zamkniętym.
Aha, bo nie wierzę w duchy - ponieważ nauka sprawdzała wiele razy zjawiska "nadnaturalne" i zawsze, dosłownie zawsze były to oszustwa?
Nie. Nie są oszustami. Juz to ustaliliśmy. Polecam hardcorteching i mamy poważny problem foliarzu.
Przepraszam, że w tylu komentarzach. Ale skoro tak pisałem a ty do każdego się odniosłeś to musiałem odpowiedzieć na każdy Twój z osobna. Męczy mnie to odpisywanie no ale ze względu na OCD muszę odpisywać. Ty możesz wpłynąć na to pisząc coś w stylu spoko ziomek dużo zdrówka, wierz tam sobie w swoje duszki zakończmy już tę dysputę.
Wiesz, mnie to tak szczerze smuci, że dajesz się okłamywać.
Postaraj się przed odpisaniem POMYŚLEĆ.
Np. ktoś mówi, że połyka miecze. I jeśli jest w cyrku, na arenie, i sam sobie przyniósł miecze, to potrafi. A gdyby był w pokoju obserwowanym przez naukowców i od nich dostał miecze, to nie potrafi.
Jaka jest interpretacja?
Że to oszust.
Jeśli jakieś zjawisko przestaje działać gdy jest badane naukowo - jest oszustwem.
Nauka w żaden sposób nie potwierdza twoich Zabobonów. Nawet sztuczna inteligencji pisze, że jest to wszystko możliwe i nie da się tego ustalić.
:D Może przeczytaj kiedyś, że sztuczna inteligencja po prostu ci streszcza jakieś artykuły pisane przez ludzi.
Np. przez głupich ludzi. :D
Masz pisać teraz albo nigdy bo prawda cię w oczy kole więc nie odpowiadaj już najlepiej nigdy bo cię zaorałem.
Ludzie z różnych powodów wierzą w gusła.
Natomiast gdyby był jakiś bóg, to ludzie by nie byli podzieleni. A tak jedni sobie wymyślili takiego, a inni siakiego.
Ludzie są podzieleni bo jest różnorodność. Ludzie z różnych powodów wierzą w gusła jak ty co napisałeś, a to nie gusła. Żadne.
Widzisz, kłamałeś o fizykochemii. Wiesz co się stanie, gdy wrzucisz do wody potas? To samo w Indiach, to samo w Polsce, to samo w Korei Północnej.
Możemy to sprawdzać (aczkolwiek nie rób tego sam w domu, odniesiesz obrażenia).
A duszki, bogowie i gusła? Każda kultura zmyśla swoje. Gdzieś wymyślili Ptaha, gdzieś wymyślili Upierzonego Węża, a gdzieś Gołębia Mocy.
Tak samo zmyśla się bohaterów powieści i tak samo nie są oni prawdziwi.