PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=827218}
8,2 374  oceny
8,2 10 1 374
Dominion
powrót do forum filmu Dominion

Każdy normalny człowiek je mięso. Przykro mi. Normalni ludzie wpieprzają mięso. Nie trupy a mięsko pyszne. Empatię do zwierząt mają tylko debile. Człowiek jest zwierzęciem i ma pożerać wszystko a nie odmawiać sobie. Człowiek NICZYM nie różni się od lwa i niedźwiedzia.

AlexRener

Każdy jeden kłamie.

Najfajniejsze w idiotach nie jest to, że można ich oszukać byle głupim filmem w telewizji.

Najfajniejsze w idiotach jest to, że oszukani będą bronić oszusta.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Ani jeden nie kłamie.

AlexRener

Tylko że nauka wiele razy sprawdzała różne czary czy innych jasnowidzów. Jak dotąd zawsze z jednym wynikiem - oszust.

Ufundowano milionowe nagrody dla kogoś, kto udowodni jakiekolwiek zjawisko paranormalne. I wiesz co? Nagrody nikt nie dostał.

A rzekomi cudotwórcy zamiast tego dalej oszukują głupków.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Ingo Swann był prawdziwym medium dla projektu Stargate CIA i nawet angielska wikipedia to potwierdza. Więc nie wprowadzaj ludzi świadomie w błąd. Zmarli dawają znaki milionom ludzi na całym świecie i dziwnie pokrywa się to z godziną śmierci. Nie ma przypadków mysiu pysiu. Cała rzeczywistość jest nadprzyrodzona. Nie naturalna. Daruj sobie swój atak psychozy. Weź drugą dawkę leku bo po śmierci się zdziwisz. :)))))))))))

AlexRener

"nawet wikipedia". :D

Masz 12 lat?

ocenił(a) film na 5
hyrkan

W twoim pustym cymbale nie istnieją zapomniałeś dodać. ;)

AlexRener

Widzisz, duszki pukają ci w ścianę, bo to można udawać.

A czy magią możesz przelecieć do innego miasta? Nie, bo tego nie można udawać.

Duszki mogą uzdrowić z bólu brzucha - bo to można udawać.

A duszki nie uzdrowią urwanej ręki, bo tego nie można udawać.

------------

Jeśli jakieś zjawisko występuje TYLKO wtedy, gdy da się okazję do oszustwa, a nie występuje NIGDY, gdy się kontroluje, czy nie ma oszustwa, to wniosek jest prosty - całe to zjawisko jest oszustwem. :)

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Nie jest. :)

AlexRener

A po czym poznałbyś oszustwo, skoro wierzysz wszystkiemu, co ci ktoś opowie w telewizji albo w netach? :)

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Intuicja.

AlexRener

Sauron powiedział, że intuicją się kierują ludzie zaburzeni.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Rzeczywistość jest już inna bo nie ma bezmózgich sił fizycznych tylko inteligentny projekt. I nic nie trwa wiecznie, nawet śmierć. ;-)

AlexRener

Jak widzę tak zaburzonych ludzi, to mam pewność, że to nie jest inteligentny projekt, a tylko smutny zbieg okoliczności.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

To masz złą pewność.

AlexRener

Inteligentny projekt: stworzymy choroby i idiotów, którym można wmówić, że dzięki temu jest lepiej niż bez chorób. :D

Naprawdę fascynujące, jak wielu oszustów musi na twojej rodzinie robić kasę.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

28 yo. Pants low, dripp. Wszystko w moim wieku. Młodzieżowym.

AlexRener

A wykształcenie?

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Pogódź się z tym. Czym prędzej tym lepiej. I nic ci to nie da, że odpiszesz jutro rano. I tak będziesz zaorany znów.

AlexRener

Pewnie, Harry Potter i Frodo mnie zaorają.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Owszem, są nawiedzone domy. Nie nawiedzeni ludzie.

AlexRener

Tak, nawiedzone domy są tak długo, jak długo jakiś oszust robiący kasę na naiwniakach tworzy o tym programy.

A gdy ktoś realnie bada taki dom? Nic nie wykrywa, bo nie ma co wykrywać.

Duchy istnieją tylko w pobliżu oszustów. :D

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Nie. Duchy są inteligentne i nie dają siw złapać. Duchy istnieją tylko w pobliżu uczciwych ludzi.

AlexRener

Aha. :D
Oczywiście.

Czyli jeśli ktoś nie ma omamów, to jest zbyt nieuczciwy, żeby je mieć.

Naprawdę gdyby któryś z twoich lekarzy mógł czytać, co piszesz w netach, kończysz w ośrodku zamkniętym.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Ty tak samo.

AlexRener

Aha, bo nie wierzę w duchy - ponieważ nauka sprawdzała wiele razy zjawiska "nadnaturalne" i zawsze, dosłownie zawsze były to oszustwa?

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Nie. Nie są oszustami. Juz to ustaliliśmy. Polecam hardcorteching i mamy poważny problem foliarzu.

AlexRener

Fan Pottera innych nazywa foliarzami. :D

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Przepraszam, że w tylu komentarzach. Ale skoro tak pisałem a ty do każdego się odniosłeś to musiałem odpowiedzieć na każdy Twój z osobna. Męczy mnie to odpisywanie no ale ze względu na OCD muszę odpisywać. Ty możesz wpłynąć na to pisząc coś w stylu spoko ziomek dużo zdrówka, wierz tam sobie w swoje duszki zakończmy już tę dysputę.

AlexRener

Wiesz, mnie to tak szczerze smuci, że dajesz się okłamywać.

Postaraj się przed odpisaniem POMYŚLEĆ.

Np. ktoś mówi, że połyka miecze. I jeśli jest w cyrku, na arenie, i sam sobie przyniósł miecze, to potrafi. A gdyby był w pokoju obserwowanym przez naukowców i od nich dostał miecze, to nie potrafi.

Jaka jest interpretacja?

Że to oszust.

Jeśli jakieś zjawisko przestaje działać gdy jest badane naukowo - jest oszustwem.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Nie. Nie jest.

AlexRener

Alex broni oszustów. :D

Oczywiście, oszuści zawsze mają rację, bo Alex tak napisał na forum.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Nauka w żaden sposób nie potwierdza twoich Zabobonów. Nawet sztuczna inteligencji pisze, że jest to wszystko możliwe i nie da się tego ustalić.

AlexRener

:D Może przeczytaj kiedyś, że sztuczna inteligencja po prostu ci streszcza jakieś artykuły pisane przez ludzi.

Np. przez głupich ludzi. :D

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Masz pisać teraz albo nigdy bo prawda cię w oczy kole więc nie odpowiadaj już najlepiej nigdy bo cię zaorałem.

AlexRener

Tak, jesteś jak Saruman, twoje czary sprawiają, że mam włosy na dłoniach. :D

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Nie z powodu zaburzeń tylko dlatego, że istnieją.* (lol).

AlexRener

Potwierdzają to pewnie inni ludzie z zaburzeniami.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Skoro istnieją, nie znikną.

AlexRener

Twoi rodzice cię nienawidzą, że wpoili ci wiarę w gusła?

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Każdy normalny wie, że duchy są faktem.

AlexRener

Dlatego to ciebie leczą? :)

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Duchy były, są i będą. Faktem fizykochemicznym. ;-)

AlexRener

A znajdziesz mi podręcznik z fizyki albo chemii, który o nich mówi?

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Gdyby tak działały tabletki przeszło 70 procent świata by nie wierzyła w Boga.

AlexRener

Ludzie z różnych powodów wierzą w gusła.

Natomiast gdyby był jakiś bóg, to ludzie by nie byli podzieleni. A tak jedni sobie wymyślili takiego, a inni siakiego.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Ludzie są podzieleni bo jest różnorodność. Ludzie z różnych powodów wierzą w gusła jak ty co napisałeś, a to nie gusła. Żadne.

AlexRener

Widzisz, kłamałeś o fizykochemii. Wiesz co się stanie, gdy wrzucisz do wody potas? To samo w Indiach, to samo w Polsce, to samo w Korei Północnej.

Możemy to sprawdzać (aczkolwiek nie rób tego sam w domu, odniesiesz obrażenia).

A duszki, bogowie i gusła? Każda kultura zmyśla swoje. Gdzieś wymyślili Ptaha, gdzieś wymyślili Upierzonego Węża, a gdzieś Gołębia Mocy.

Tak samo zmyśla się bohaterów powieści i tak samo nie są oni prawdziwi.

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Owszem. Są prawdziwi.

AlexRener

Czytasz, co było napisane? Uważasz, że bohaterowie powieści też są prawdziwi? :D

ocenił(a) film na 5
hyrkan

Tak.