Swietny film i powiem jak uwidziałem scene jak meksykaniec rzucił w ,,gwiazdeczke,,
orzeszkami to wiedziałem ze będzie o nim we filmie i tak czekałem czekałem cały czas
promowany był grubas jako zawodnik do ligi, i tak czekałem az pokazali ostatni mecz i mysle
kicha będzie nie pojawi się juz aż tu nagle meksykaniec się pojawił przed ogódkiem hotelu
rzucając piekielnie mocne piłki (i jeszcze spowolnienie jego rzutu które sobie wyobraziłem na
początku filmu) i mówie ehe ekstra na to czekałem dla mnie 9na 10 , ten film pokazuje ze
wielkie talenty są tez poza marginesem,u nas to wygląda tak przykład piłka nożna, do klubów z
1 ligi lecą wychowankowie szkołek lub wychowankowie klubów z II i III ligi a na marginesie jest
wiele utalentowanych zawodnikow którzy są lepsi od tych ze szkołek itp ja sam znam
zawodnika który dałbym se ręce odciac grałby w 1lidze zamiast 4,5,a i b klasie który miał
opanowany najtrudniejszy strzał w piłce nożnej w 100%(knuckleball ,martwa piłka
)wtajemniczeni wiedza o co kaman na wiele lat przed pokazaniem swiatu tego uderzenia przez
cr w man utd.,potrafił tym zachwycac przez lata a nikt nie kumał jak on to robi procz tego był
zawodnikiem kompletnym ,gdybym miał okazje chwycic takiego skauta za krawat i
przyciagnac go na 3 mecze i pokazanie mu go to jeszcze by mnie całował po palcach,ale szara
rzeczywistosc w Polsce to norma i dlatego w piłce nic nie osiągamy bo trzeba szukac talentów
a my tego nie robimy ,we filmie dobrze wyszukiwali bo i wg statystyk jak i ,,na żywo,, a u nas
maja w dupie goscia co w 5 lidze strzeli 50bramek w 20meczach bo ma np 28 lat to za stary
ale pytanie gdzie były mecenasy jak wczesniej wymiatał ,taki przykład sobie podałem ,film
swietny bardzo mi sie podobał