PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=543829}

Dorwać byłą

The Bounty Hunter
2010
6,3 97 tys. ocen
6,3 10 1 97123
3,6 18 krytyków
Dorwać byłą
powrót do forum filmu Dorwać byłą

Cienizna

ocenił(a) film na 3

Właśnie skończyłem oglądać ten film i niestety cienko, słaba komedyjka, bez szału. Na pewno nie warto iść na to do kina. Butler jakoś nie sprawdza się w komediach, lepiej mu w rolach typu gamer czy prawo zemsty.

ocenił(a) film na 9
wolfen3_2

a nie zgodze sie z toba, butler i w komediach umie sie odnalezc, chociazby 'ugly truth' w ktorej tez zagral swietnie. a film 'dorwac byla' jest doskonala komedia, ktorych malo, bo ile mozna ogladac polskie romansidla, ktore juz wychodza bokiem.
jak na dobra komedie przystalo w niektorych momentach sie posmialam, butler robil swoje. 9.

ocenił(a) film na 1
aguxd

Na zwiastunach idzie się pośmiać bardziej niż na tym filmie. Zgadzam się, cienizna straszna. :/ 2 - bo pomysł dobry.

ocenił(a) film na 9
yagoooo

zwiastuny to urywki z calego filmu, nie wiem jakim cudem smiales sie tylko na nich, no ale nie bede polemizowac nie podobal sie i koniec (;

ocenił(a) film na 1
aguxd

Na zwiastunach innych filmów, które wyświetlone były przed projekcją w kinie :) Przepraszam za niedoprecyzowanie :)

wolfen3_2

Oj nie zgadzam się. Wczoraj byłam w kinie i świetnie się bawiłam. Rzecz gustu :)

I wg mnie Butler to nie tylko zabijaka i twardziel. Moim zdaniem świetnie wypadł w tej roli.

ocenił(a) film na 9
vanilla_sky85

no, wreszcie ktos podziela moje zdanie
za krotki

ocenił(a) film na 3
vanilla_sky85

Ja się uśmiałem w kinie zarówno na "jaja w tropikach" jak i na "tajne przez poufne", uśmiałem się również na "Jestem na tak". A ten film mnie w ogóle nie rozśmieszył i raczej tutaj nie chodzi o gust. Film po prostu jest słaby i mało śmieszny. Najbardziej irytujący jest śmiech butlera (np. wtedy kiedy dowiedział się że ma zapuszkować byłą) :) Ktoś tam wyżej napisał że trailer był smieszny i ma całkowitą rację. Kiedy obejrzałem trailer nie mogłem się doczekać tego filmu, a po obejrzeniu pełnej wersji - kicha.

wolfen3_2

Zgadzam sie film slaby oczekiwalem wiecej... straszna slabizna duzo lepiej juz wypadly oswiadczyny po irandzku jesli mialbym porownywac. Wracajac do filmu straszna nuda takie naciagane wszystko,,, i kto do cholery spi w butach....

ocenił(a) film na 5
wolfen3_2

wg mnie oboje ok, a to czego brakowało to chemia.. nie było iskrzenia między Butlerem a Aniston. 5 stopni Celsjusza mnie i pomyliłabym oboje z tosterami..
były fajne scenki ale całość.. taka se, do zaliczenia i zapomnienia. tak jak i poprzedni 'hit' reżysera, czyli "Hitch" - tamten film też jakoś rewelacyjny nie był i też brakło w nim ognia głównej parki.

chyba pora powrócić do klasyków czyli "Ptaszek na uwięzi" z Melem Gibsonem i Goldie Hawn [bo z tego zżynali twórcy "Dorwać byłą"] czy "Randka w Ciemno" z Brucem Willisem i Kim Basinger

ocenił(a) film na 3
wolfen3_2

Ja się na tym filmie wynudziłam. Nie śmiałam się ani razu, może co najwyżej uśmiechnęłam. Takie same odczucia miały osoby będące ze mną na tym filmie (byliśmy w kinie). Według mnie marnotrawstwo kasy. Nie polecam.

weronika_bilska

Rzecz gustu. Dla mnie to film z gatunku - obejrzeć i wrócić do czegoś lepszego. Co nie zmienia faktu, że mnie się podobał :)

ocenił(a) film na 7
wolfen3_2

No ten film nie jest specjalnie udany , ale obejrzyj Brzydką prawdę to się pośmiejesz

renek12

Słyszałam, że film jest niezły więc pewnie się skuszę :) Dzięki.