PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=543829}

Dorwać byłą

The Bounty Hunter
2010
6,3 97 tys. ocen
6,3 10 1 96911
3,4 16 krytyków

Dorwać byłą
powrót do forum filmu Dorwać byłą

Moimi ulubionymi scenami są:
- Na początku filmu,jak Milo jedzie autem (w tych okularach mu do twarzy xD), kiedy nagle z bagażnika wydobywa się dym,zatrzymuje wóz,wysiada,otwiera bagażnik,a Nicole coś wyrzuca i wali Milo w jaja,popycha go,aż ten robi fikołka do tyłu i ucieka.Ten wstaje i goni ją,aż wreszcie złapał.
- Bójka pomiędzy Dwightem a Milo i pogoń za faciem przebranym za clowna.
- Milo jedzie do Kitty,która zamiast go uścisnąć (zrobiła to później) dała swojemu byłemu zięciowi z liścia.
- Podobała mi się jeszcze ta scena,w której Milo dowiaduje się,że ma złapać i doprowadzić swoją byłą żonę do kicia oraz jak mył zęby,strzelał zarąbiste miny do lustra.
- To było dobre również jak Milo wsadza Nicole do bagażnika.
- Rozmowa Nicole z Milo.
- Scena w kasynie,kiedy ten wygrywa 8 tysięcy wypada mu czwórka i tekst po angielsku.
Milo: Let's a... two twos haha. or three and one (Dwie dwójki albo trójka i jedynka)
Nicole: Or four and zero (czy jakoś tak) (Albo cztery i zero)
Milo: Shut up! (Zamknij się)!
- Scena, w której się kłócą w korytarzu.
Milo: Oczywiście.że twoja wina, zakpiłaś z bogów hazardu,a ja poniosłem za to karę.
Nicole: Bogów hazardu?Oszalałeś?
Milo: Żetony,warte 8 tysięcy,szlag trafił
Nicole: Milo,musisz mnie wypuścić!
Milo: Muszę odzyskać moje pieniądze.Gdzie ten cholerny pokój?
- Scena,gdy Milo jest w ręczniku, ta idzie do łazienki, Milo po chwili wchodzi i zostaje poparzony paralizatorem (czy czymś tam)
-Nicole kradnie wózek.
- Milo potem dogania samochodem Nicole z mega malinką na szyi.
- Nicole chce wsiąść a ten odjeżdża (uśmiałam się)
- Podobało mi się też,gdy Nicole schowała się,a Milo jedną ręką prowadził samochód,drugą strzelał do Earla.
- Nicole nie posłuchała Milo i podchodzi do samochodu,gdzie Milo na nią z pistoletem i ten tekst:
Milo: Miałaś zostać w wozie!
Nicole: Nie rządzisz mną!
Milo: Zapłacisz mi za te drzwi!
Nicole:Proszę bardzo!
Milo: W coś ty się wplątała!
Nicole: Ciekawi Cię to?
Milo: Jeszcze jak!Gnój skasował mi auto!
- Scena.w której Nicole przykuwa kajdankami Milo do łóżka "Pensjonat Pod Kupidynem"
- Oraz na końcu jak oboje lądują w kiciu, (Milo potem za pobicie policjanta) i całują się przez kraty.
- Jeszcze wcześniejsza scena,gdy Nicole opowiada Milo o potrąceniu konia,ten ryczy ze śmiechu (Ja też).
- I ta scena w magazynie,kiedy Milo dostałby zawału, gdy Nicole zaszła go od boku.
Jakie są Wasze ulubione sceny?