to jest jakies totalne nieporozumienie! najgorszy film o wampirach jaki widzialam. wszytko jest takie sztuczne i przewidywalne. jedyne co mi sie podobalo to soundtrack
3/10 tylko za muzykę. Akcja i fabuła beznadzieja. Również przyznaję, że gorszego filmu o wampirach nie widziałem.
Bez przesady... Dawniej ten film nawet bardzo mi się podobał. Dzisiaj podchodzę do niego z większym dystansem, ale nadal uważam, że nie jest zły. Ocena 6/10 jest w sam raz - film ma swoje wady i momentami jest nudny, ale technicznie jest zrobiony ekstra i aktorsko też całkiem solidnie wypada.
Najgorszy film o wampirach? Nie widzieliście tego: http://www.filmweb.pl/f30836/W+obj%C4%99ciach+wampira,1994 ;)
Ja właśnie na przykładzie tego filmu nauczyłam się, żeby nigdy w ciemno nie kupować boxów dvd na przecenach w tesco. Nawet jeśli mają coś wspólnego z wampirami <3
To jest po prostu tragiczne! Poza całkiem seksownym (przez dosłownie kilka minut) Gerardem Butlerem, właściwie jest to kompletna strata czasu. Przede mną jeszcze dwie kolejne części, ale póki co, nie mam odwagi ich oglądać:/
1/10. Chociaż nawet 1 to za dużo.