5,3 17 tys. ocen
5,3 10 1 16585
4,3 6 krytyków
Dracula 2000
powrót do forum filmu Dracula 2000

Bo w tym filmie jest pokazane nowe spojżenie na to skąd się wzią Dracula i dlaczego boj się światła dziennego. To jest jeden z najleprzych filmów o wampirach!

użytkownik usunięty
BLUE_DRAGON

Dziecko, prosze cie, weź przeczytaj swoją wypowiedź zanim klikniesz 'enter' i puknij się w czółko, bo zaprawdę powiadam ci - nie spojżenie, ale spojrzenie, nie wzią tylko wziĄŁ, nie boj [zakładam że chciałałaś/eś napisać "boji"], ale boi, i nie najleprzych, ale najlepszych. Gratulacje w pobiciu rekordu w popełnieniu jak największej liczby błędów w 2 zdaniach. Chociaż czego ja się czepiam, dobrze przynajmniej, że Dracula jest napisany przez 'c'...
Ja z reguły naprawdę nie czepiam się literówek czy błędów ortograficznych, bo wiem, że to jest wkurzające, wszak najlepRZym się zdarza, ale spójŻmy na to z innej strony - warto czasem przeczytać swoją wypowiedź zanim się ja wyśle, bo kogoś po drugiej stronie kabla może trafić szlag...

ocenił(a) film na 10
BLUE_DRAGON

Jest suuuperrrrr!!! Takiego spojrzenia jeszcze nie widziałam. Naprawdę ciekawe i w ogóle super. Tylko mniej straszny niż się spodziewałam, ale to nie wada, bo czasem się boję, a ty ortograf to się weź odczep. Każdemu się zdarza.