5,3 17 tys. ocen
5,3 10 1 16585
4,3 6 krytyków
Dracula 2000
powrót do forum filmu Dracula 2000

To nie obejrzałabym nawet tego gniotu z nudów. Gerry był jeszcze na etapie, że brał co dawali, zatem trzeba mu to wybaczyć. Koszmar, faktycznie... ale nie w tym znaczeniu, co myślicie.

Pema

Hehhe dokładnie..ale 3eba przyznać że Gerard jest w tym filmie BAARDZO sexy :D ;)

ocenił(a) film na 1
Mara_10

To akurat Gerard ma na stałe. Niezależnie od aktualnego filmowego wcielenia. Aczkolwiek z serca i duszy życzę mu więcej takich ról jak Leonidas w "300" a Dracul dwutysięcznych (to 2000 oznacza zapewne dwa tysiące ton gówna?) jak najmniej.

ocenił(a) film na 1
barnaba

Bolexus, powala mnie wręcz na kolana złożoność i bogactwo Twej wypowiedzi.

Pema

Tak, tylko dla Gerry'ego obejrzałam ten film. Ale powiem Wam, że pomysł na wytłumaczenie pochodzenia Drakuli mi się spodobał. I to dlaczego oni wszyscy umierali od krucyfiksu, srebra, itd. Tylko, że reszta trochę śmiechu warta :D

ocenił(a) film na 1
pszczola_2

Najbardziej mi się podobał cud natury krawieckiej: płaszczyk zdarty z niższego o czternaście centymetrów i węższego w ramionach faceta leżał na Draculi idealnie. Jak skrojony na miarę. I tak jak na pierwotnym właścicielu powiewał centymetry nad podłogą, tak samo powiewał na Draculi. Na centymetry. A koszulka i portki to się w ogóle zmultiplikowały. Drac sobie od pana pożyczył płaszczyk, a potem się okazało że ma identyczne spodnie, koszulę i buty jak ten pan... który jednak własne ciuchy zachował na grzbiecie. Cud krawiecki jak w mordę strzelił.

EineHexe

:D Nie zwróciłam na to uwagi. Ale zastanawiałam się w co ten koleś w trumnie był ubrany skoro Draczkens zabrał mu ciuchy... Po prostu paczka od wujka z Ameryki