5,3 17 tys. ocen
5,3 10 1 16585
4,3 6 krytyków
Dracula 2000
powrót do forum filmu Dracula 2000

Ale to najmądrzejsze wytłumacznie pochodzenia Draculi jakie widziałem. Pomyśleć, że w tylu opowieściach o nim jakie były, nikt tego tak nie ujoł. HA! Wiedzieliście, że ten klient, który zagrał tu Dracule, zagrał króla Leonidasa w 300? Nieźle napakował, co?

ocenił(a) film na 1
ocelot_3

Wiedzieliśmy. To był czwarty film z jego udziałem który widzieliśmy, na długo przed powstaniem "300" zresztą, a bardzo się cieszyliśmy gdy się dowiedzieliśmy że ten klient ma grać Leonidasa.

ocelot_3

Nikt nie ujoł ale może ujął. Co do samego wytłumaczenia Draculi to o głupszym nie słyszałem ani o głupszym nie czytałem. Judasz się powiesił, ale lina pękła i stał się wampirem??:| Elżbieta Batory byłaby lepszym Draculą, gdyby była mężczyzną... Żal.

ocenił(a) film na 1
lgiovanni

Stał się wampirem żeby odpokutować swój czyn. Judasz nie potrafił wybaczyć ani sobie, ani Jezusowi, dlatego został skazany na wieczne (nie)życie i wieczną samotność.

A najlepszym Draculą zasadniczo jest Dracula, czyli Jego Książęca Wysokość, Pan Na Wołoszczyźnie, Hospodar Vlad III.

ocenił(a) film na 5
EineHexe

A nie czasem Jego Książęca Wysokość, Pan Na Wołoszczyźnie, Hospodar Vlad IV? ;)

ocenił(a) film na 1
Gabrielle_Jodoin

Zdecydowanie III. Numer jeden to był Vlad Uzurpator, który rządził przez trzy lata pod koniec XIV wieku, mumer drugi to rodzony tatus Draculi Vlad Dracul (Diabeł), a Vlad Dracula ma numer trzy. Czasem niektórym plącze się w rachubę Wladyslaw II Dan i liczą go jako kolejnego Vlada, stąd numeracyjne nieporozumienie.

ocenił(a) film na 5
EineHexe

W takim razie zwracam honor. I dziękuję za numeracyjne oświecenie, a co za tym idzie - zatrzymanie u mnie procesu brnięcia w ciemnotę:)

ocenił(a) film na 1
Gabrielle_Jodoin

Ależ proszę i do usług :)