Jestem fanem DB i ten film bardzo przypadł mi do gustu... Do przewidzenia bylo ze film nie bedzie wierna kopia oryginalu bo jest to poprostu niemozliwe;P Rezyser musialby dysponowac naprawde duzymi pieniedzmi... Dla mnie 10/10!!
szymooos ile masz lat ? Saga ile masz lat ? Albo zaden z was jeszcze nie dojrzal albo jestescie uposledzeni i bardzo ubolewam nad waszym losem. Wspolczuje wam.
PS. Saga dalej bawisz sie narzadami rozrodczymi swoich kolegow po fachu czyt. moldixa i gohana ?
Jak bym nie widział wcześniej całej sagi DB to ten film był by cudowny... Jednak jest porażką, jak dla mnie fabuła jest kijowa. Jedyne co w tym filmie jest fajnego to efekty i muzyka w niektórych momentach. Jak dla mnie to 3/10
Moglbym cos napisac ale nie bedziemy juz chyba mowic co ty ssales i wyssales. Ktos musi pokazac wam miernoty miejsce w szeregu.
Ps. Jak tam twoje ekscesy erotyczne? Dalej tworzycie trojkacik czy moze juz kwartet?
Oj sagus chyba za czesto chodzisz na plebanie do proboszcza. Zamiast biegac za czarnymi sutannami wzialbys sie w garsc i zadowolil swoich wiernych kompanow.
Po pierwsze nie jesteśmy kolegami.. a po drugie nie musisz mi opowiadać swoich traumatycznych przeżyć z dzieciństwa :-/
Saga przed nami mozesz sie otworzyc i mozesz nam sie zwierzac. Jesli chcesz moge byc twoim psychologiem. Tylko unikajmy twoich ekscesow erotycznych z psiapsiulkami moldixem i gohanem.
zmusiłem się w końcu do obejrzenia tego filmu i nie rozczarowałem się...
DNO tak jak się tego spodziewałem:D a zakończenie po napisach boskie:D Piccolo leżący w łóżeczku z okładami na głowie:D 1/10 katastrofa;]
co za idiota daje 10/10 ? ja jestem fanem mangi Dragonball i to wielkim... ale jak to obejżałem to nei wiedziałem czy płakać czy się śmiać... reżyseria denna, Piccolo zajebisty;/ wogóle wszystko poknocone scenariusz wogóle chyba na podwórku go pisali sceny walki żałosne... aktorzy to już wogóle porażka ... najgorszy film jaki widziałem w życiu mimo że jestem fanem mangi ...1/10 byle modlić się żeby nie tworzyli kontynuacji...będe im wdzięczny za to
Ludzie są żałośni, najpierw wszyscy pragną żeby powstał film i nie mogą się doczekać, a jak już jest to suchej nitki po nie nie zostawią. Wiadome było że film mandze nie dorówna, bo kilka set odcinków nie da się aktorami nakręcić, a film jest spoko, pokazuje fajnie to co miał przedstawiać, trochę moim zdaniem za krótko bo co to jest 80 minut, ale coz może inne części będą dłużej trzymały w fotelu, moja ocena trochę zawyżona, bo średnia za mała moim zdaniem...
Wiecie co? To chyba zwykła prowokacja. A jeśli nie, to przecież o gustach i tak sie nie dyskutuje
Oli im i tak nie przemowisz do rozsadku, nawet jesliby jakis najbardziej slawny krytyk filmowy powiedzialby so to jest bardzo dobry film to oni i tak by uwazali sie za madrzejszych od niego
Poczytaj opinie krytykow a pozniej mow cos na ten temat haha. Z reszta nie interesuje mnie to czy krytyk uwaza ten film za dobry. Dla mnie jest to gniot i zdania nie zmienie.
"nawet jesliby jakis najbardziej slawny krytyk filmowy powiedzialby" czytaj ze zrozumieniem, nie powiedzial, a powiedzialBY
Uwazaj sobie jak chcesz, pisz, ze to gniot, ale nie wyzywaj osob trzecich dlatego, ze film im sie nie podoba, nie kazdy musi miec taki sam gust jak ty...
I bede pisal ze to gniot. Przeciez nikogo nie wyzwalem tu za to ze im sie DB:E nie podobalo ;]
Mow do slupa a slup jak dupa, dalej przy swoim, nawet jesli nie ma racji, nawet jesli wie, ze nie ma racji, bo chyba taki uposledzony nie jest
"ale nie wyzywaj osob trzecich dlatego, ze film im sie nie podoba"
Pokaz mi chociaz jedna wypowiedz w ktorej atakuje kogos komu DB:E sie nie podobalo.
wystarczy ze mnie w temacie moim, ja kulturalnie przedstawilem co mysle, a ty mi tu z wylgaryzmami wyskakujesz, troche kultury czlowieku, szymoosa tak samo, poniewaz dal ocene 10/10, no i Saga jeszcze, no ale to moge w sumie pominac, bo widze ze ty z nim chyba jakas wojne prowadzisz
Ja w dalszym ciagu chcialbym abys mi pokazal gdzie bluzgam ludzi ktorym ten film sie NIE PODOBA. I czemu mowisz o sobie w 3 osobie? xD
"szymooos ile masz lat ? Saga ile masz lat ? Albo zaden z was jeszcze nie dojrzal albo jestescie uposledzeni i bardzo ubolewam nad waszym losem. Wspolczuje wam. "
wystarczy...
Widzisz co napisales? Gdzie zbluzgalem kogos komu DB:E sie NIE PODOBA? Pokaz mi choc jeden taki przyklad. Widze ze dalej nie wiesz o co chodzi. Smiem twierdzic ze jestes debilem. I teraz zacytujesz mnie gdzie cie pojechalem a ja tylko chce zebys przytoczyl moja wypowiedz w ktorej ublizam komus komu ten film sie NIE PODOBA.
No nic skoro nie rozumiesz co do ciebie pisze, twoj pech, ja juz ci nei bede tlumaczyl, podalem fragment, no ale ty czytac nie umiesz, a ja nie jestem od tego by komus uposledzonemu umyslowo tlumaczyc. niech ci moze mamusia wytlumaczy, albo tatus,oni cie dobrze znaja raczej i powinni ci rozlozyc wszystko na czynniki pierwsze dokladnie i ze zrozumieniem. Opowiedzi na dwoje "madje" posty juz mnie znudzily, bo i tak tego nie rozumiesz, tak wiec juz z taba pisac nie bede, ale z checia je poczytam, bo naprawde lubie sie z ciebie smiac
Ustosunkuj sie do tego cytatu madralo ;] Nie obrazilem nikogo komu nie podobal sie ten film. CIsne tylko takich leszczy jak gohany,moldixy i wam podobnym za wystawianie ocen od 4 w zwyz. Rozumiem ze nie musisz uzywac "mozgo" na zmywaku ale cwicz go ziomek cwicz bo prostuja ci sie zwoje jak mu kutas kiedy widze fajna panne xd
Mu czyli komu temu "mozgo"??? Bo raczej nie tobie...ahahaha
"CIsne tylko takich leszczy jak gohany,moldixy i wam podobnym za wystawianie ocen od 4 w zwyz"
Mialo byc ze im sie pODOBA a tobie nie, ale widzisz ze kazdemu sie bledy zdazaja, mamy przyklad powyzej, ze wystarczy slowo przekrecic, a wyjdzie cos zupelnie innego niz mialo wyjsc
Dopiero po 4 moim poscie w ktorym specjalnie dla ciebie pisalem "NIE PODOBA" zorientowales sie o co mi chodzi? Zamiast zlukac swoj blad brnales dalej pograzajac sie. Na ten temat skonczmy dyskusje lepiej w innym temacie przedstaw wiecej argumentow. Dawno nie bylo czego obalac na tym forum wiec z checia poswiece ci kilka minut.