Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32428
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

Czy ktoś z was spotkał się z jakimś artykułem o filmie w gazecie,lub czy u was w mieście,można dostrzec jakieś plakaty lub gadżety z filmu,czy ktoś widział jakieś spoty w tv?Jeżeli tak to piszcie;pp

ocenił(a) film na 6
jacva

ja widziałem wczoraj spot na TVN około 21:30 :) przed filmem z Travoltą, nie pamiętam nazwy.

ocenił(a) film na 3
jacva

widziałem spot przed Wojnami Klonów na jedynce ;]

jacva

Ja widziałem rekalmy filmu tydzień temu w niedziele na Discovery World i w ten sam dzień dwa razy na Jetix'sie :) Co do artykułów to pojawił sie w magazynie Movie.

ocenił(a) film na 6
Niewidzialny

Ja widziałem 3 dni temu na Hyperze jak wspomniałem już w innym temacie xD

Obi_Wan_3

ja widziałem wczoraj TV SPOT W TV

ocenił(a) film na 6
Iron_Man19

Czy ktoś ma informacje o tym artykule w magazynie Movie?

ocenił(a) film na 5
jacva

wczoraj na TVN w przerwie filmu Hugh Jackman'em około 22.20.Moi kumple też wspominali że widzieli.

I u nas będzie ta 100 wersja są sceny których nie było w wersji CAM:]:];]

17 BĘDĘ NA PREMIERZE HEHE:]:]:]

ocenił(a) film na 6
kefirhero

Dzisiaj na pewno będzie ok 20.00 - 23.00 na TVN. Bądźcie czujni.

ocenił(a) film na 1
kefirhero

James Wong oficjalnie potwierdził, że w kinach jest puszczana tylko wersja 85min, więc skąd Ci się wzięło 100min? Dłuższa ma być dopiero na DVD.

ocenił(a) film na 6
driudi

ok kupiłem magazyn movie i faktycznie jest 2-stronicowy tekst o filmie i duże zdjęcie Goku trzymającego smoczą kulę.Co do artykułu jest podzielony na 3 części ,,Manga'' ,,Anime'' i ,,Hollywood''.Wszystko jest fajnie opisane min. co to jest dragon ball, jak manga zyskała popularność co zapoczątkowało serial anime i wiele gadżetów z bohaterami oraz o pierwszej fabularnej adaptacji komiksu mającej premierę w 1989r który okazała sie jednak tandetą.Znajdziemy tu również wypowiedź reżysera.Ponadto na dole strony znajdują się zdjęcia bohaterów anime z ich filmowymi odpowiednikami opatrzone małym opisem.Stwierdzam że magazyn jak na początkujący całkiem nieźle zaczyna,fajnie się go czyta można znaleźć wiele interesujących informacji min długi tekst o Japonii(już nie o dragon ballu) oraz Szybko i Wściekle i 5 sezonie Losta. polecam:ppp

ocenił(a) film na 6
jacva

Kurcze muszę tera śledzić reklamy w tv i wychaczyć ten spot;ppp
A właśnie skąd info że będziemy mieli wersje 100 minutową????

ocenił(a) film na 1
jacva

Pisałem już, że na całym świecie jest wersja 85min, a dopiero na DVD będzie dłuższa. Zatem te wszystkie plotki o wersji 100min w polskich kinach to nieprawda.

ocenił(a) film na 5
driudi

no możliwe mię zaciekawił ten piccolo jakby stworzony z gwiazd na czarnym tle w spocie TV na TVN był jak ktoś widział to wie.I właśnie to mie zaciekawiło no chyba że to opening filmu:]:];]dbe zajebisty;];];]

ocenił(a) film na 2
kefirhero

Jeżeli chodzi o spoty telewizyjne, to na Comedy Central bardzo często można zobaczyć spot DBE.

ocenił(a) film na 3
ziolo

a ja ostatnio widziałem na polsacie albo tvn jakieś 2 dni temu...
więc jakoś te reklamują...

ocenił(a) film na 6
Numer_44

Ktoś się orientuje czy w Polsce zostanie wypuszczona do dystrybucji kolekcja figurek z filmu???