Myślę, że każdy, niezależnie od stronnictwa, chciałby obejrzeć wersję reżyserską tego filmu. Dlatego zapomnijmy na chwilę o konfliktach. Czas by użytkownicy tego forum zjednoczyli się we wspólnym celu. Każdy kto się ze mną zgadza niech wejdzie w poniższy link i poprze petycję w sprawie wydania reżyserskiej wersji "Dragonball: Ewolucja".
http://www.petitiononline.com/MyDBEPet/petition.html
Z calym szacunkiem do ciebie wong ale nie wiele mnie interesuje ta wersja. Db:E to gowno i nie wazne jak beda je przerabiac to z gowna arcydziela nie zrobia. Trzeba zapomniec o tym gniocie i czekac 20 lat az ktos z glowa zekranizuje nasza ulubiona mange.
Człowiek, który dał mi link powoływał się na sytuację z filmem "Daredevil", gdzie podobno wersja reżyserska sporo zmieniła. Chociaż ja nie wiem bo widziałem tylko zwykłą. W każdym razie co wszystkim szkodzi poprzeć ten temat.
Wiesz Wong, Nawet wersja reżyserska nie zrobi z tego filmu hitu, ale podpisze się pod petycją...Jeżeli miało by to zmienić film na plus w takim stopniu jak "Daredevil" to z chęcią obejrze tą wersję.
Wersja ta mogłaby poprawić trzecią największą, zaraz po aktorstwie i tych pojebanych zmianach scenariusza wadę tego filmu, czyli to że wszystko za szybko się działo. Jeżeli wersja reżyserska będzie trwała 120 minut, to film może będzie odrobinę lepszy.
Dziękuję za poparcie petycji. Prawdę mówiąc nie chce obiecywać cudów i przekonywać wszystkich, że ta wersja (cały czas podkreślam, o ile istnieje chociaż coraz bardziej się przekonuję, że jednak tak) znacznie zmieni ten film. Może tak będzie, a może nie, tego nie wiem. Ja po prostu chciałbym ją obejrzeć ze zwykłej, ludzkiej ciekawości.
Ja z chęcią podpisze się pod petycją na zakaz dożywotniego wykonywania zawodu przez reżysera DB:Evolution i jego ekipe.Dłuższa wersja oznacza tu tylko i wyłącznie więcej niszczenia legendy jaką jest Dragon Ball a ten film o którym jest to forum po prostu ją zdeptał.
Człowieku nie przesadzaj, a przede wszystkim nie zaśmiecaj tematu. Jest masa innych tematów o niczym, albo jeszcze lepiej załóż własny dumnie ogłaszając, że dałeś 1/10 i się ciesz.
Właśnie przez takie produkcje (DRAGON BALL EVOLUTION) ludzie mają wypaczony gust.Nie jestem dumny dałem 1/10 szczerze dałbym mu nawet piękną ocenę (-1000) gdybym mógł.Ale nie będe zaśmiecał waszego wielkiego tematu już.
Temat jak temat, nie taki znowu wielki. Napisz swój temat z krytyką bo byłbym jej ciekaw.