Przecież to FAKE jak TAK mógłby wyglądać nowy Dragonball. Ludzie prosze was... już przed 1 kwietnia (wiadomo co to za data) daliście sie nabrać... Pewnie mnie teraz zaczniecie za to biczować ale wspomnicie moje słowa w kwietniu. :D Pozdrawiam. ps. No sami się zastanówcie. Jak tak mógłby wyglądać Songo, Bulma i cała reszta. Szatan Serduszko? PORAŻKA! I to ma niby być zabawne? xD Sam z kumplami nakręciłbym lepszy film... :D Jeszcze raz pozdrawiam.
heh tu masz racje, oryginalne odcinki francuskie są zwalone trochę, ale fani dub fr, niexle się napocili, i w odcinki japońskie jest wstawiony francuski dubing, co prawda jak juz mówiłem, w tych meijscach gdzie była cenzura to niemożliwościa jest, żeby byl głos fr więc jest jp, może i to trochę głupio wgląda ale nie jest tego aż tak dużo, też wole gdy coś jest raz a porzadnie dlatego ogladałem jzu raz po japońsku, ale że mi się dub nie podoba to ściagam sobie te przerobione na fr xD.
Te odcinki ktore macie i zachwalacie ze maja "az" 170mb i sa swietnej jakosci sa niestety slabiutkimi dvd-ripami. Polecam wam zaopatrzyc sie tak jak ja w wersje Remastered w ktorej mamy do wyboru jezyk japonski z oryginalna muzyka,angielski z oryginalna muzyka oraz angielski z muzyka stworzona dla odbiorcow w stanach (czyli taka jak leciala na Cartoon Network), a same odcinki sa nieocenzurowane. Odcinki sa w jakosci HD (co zamiata jak wiadomo Dvd ripy) i waza 270mb , a narazie ukazalo sie 219 odcinkow premiera kolejnych 10 lutego. I nie zachwycajcie sie ta mierna francsuka wersja :P
A czy przypadkiem zremasterowane nie są tylko odcinki Zetki? Zresztą nie wiem czym tu kto się chwali, ja mam rawy DB ważące po 350 mega odcinek ;p
damiex najpierw się zapytaj a potem pisz, bo ja właśnie mam takie gdzie sobie wybieram jaki chce dub, tyle, ze ja usuwam sobie ścieżke jp, bo mi nie potrzebna i z 260 zostaje 200, więc sorki ale najpierw sie pytaj i odcinki są kodowane h264 jedenz najlepszych kodeków.
270mb i HD? :D Człowieku, ty chyba nie wiesz co to jest high-definition. Podaj mi proszę namiary na takie odcinki...
>>A czy przypadkiem zremasterowane nie są tylko odcinki Zetki? Zresztą nie wiem czym tu kto się chwali, ja mam rawy DB ważące po 350 mega odcinek ;p<<
Zremasterowane sa wszystkie odcinki DB , w DBZ wychodzi niedlugo 8 Sezon (220 odcinek w gore do okolo 240lub 250) i 1 sezon GT (bodajze do 25 odcinku). I nie chwale sie rozmiarem tylko jakoscia. Jak chcesz moge ci zrobic cama co wazy 50 gb :P
>>A ja mam tv ripa z rtl7 kazdy odcinek po okolo 60-70mb i tez jest git :D<<
A rip z tv mi nie podchodzi z 3 powodow : pokaleczony polski dub, obraz w formacie 4:3 i badziewna jakosc i znaczek RTLu u boku ekranu ^^