To powinno lecieć w niedziele o 11:00, jak jakiś familijny w stylu "Lassie" :P
Polshit konsekwentnie schodzi na psy :).
Niestety ale musiała kiedyś nadejść ta chwila,tak czułem że to bd ten rok.Nie oglądałem i nie mam zamiaru,nie chce se tym wspomnień z dzieciństwa zepsuć.
To jest jakas parodia. Amerykance naprawde juz przesadzili. Nie powinni sie juz nigy tykac takich projektow. Powiem tak jak zobaczylem ten film to zrobilo mi sie nie dobrze po prostu rzygi mi lecial ale jakos sie powstrzymałem.
Ja szczerze nie widziałem tego filmu i nie planuje zbytnio go obejrzeć. Ale anime z Dragon ball w dzieciństwie widziałem wszystkie odcinki ;p.
Skąd taka wysoka ocena na filmwebie? 3.5? Omijając przez lata ten twór spodziewałem się właśnie czegoś takiego, co widzę teraz. czyli filmu o amerykańskich nastolatkach. Tak trudno było stworzyć realistycznego Songa?
Wystarczyłby, żeby wzorowali się na "głupawce" Jackie Chana, kreacji, którą stworzył w wielu swoich filmach akcji.
To samo z Chi-Chi. Tak trudno stworzyć postać pyskatej dziewczyny z potrzebą kontroli wszystkich wokół?
Oglądam dalej. Moje oczy krwawią...
Lepiej włącz tvp 2 "Już weekend" czy coś takiego, ale niestety mimo tego, że jestem za wersją rysunkową na ten fil tracić czasu nie będę.
Ciesz się, że nie widziałaś mnie i moich przyjaciół kilka lat temu, podczas seansu :) Nie wiem jakim cudem dotrwałem do końca tego filmu. Naprawdę jeden z nielicznych filmów, które zasługują na ocenę 1/10.
Zgadzam się, mam nadzieję że kiedyś znajdzie się ktoś kto zrobi z Dragon Balla porządną wersję filmową..