Dragonball: Ewolucja

Dragonball Evolution
2009
3,2 32 tys. ocen
3,2 10 1 32429
2,1 12 krytyków
Dragonball: Ewolucja
powrót do forum filmu Dragonball: Ewolucja

1. Dłuższa scena gdy Goku poznaje Bulmę.
2. Yamcha zabija Mai, nie pistoletem, tylko rzutem nożem.
3. Goku podnosi wóz by wyciągnąć swój rower.

ocenił(a) film na 1
gohan263

Gohan odpoczywasz od pracy ze sie tu udzielasz? Powinienes myslec nad kolejnymi rozwiazaniami za ktore FOX nagrodzi cie wielkim kutasem.

ocenił(a) film na 2
UBEKakaPOLICJA

Gohan, to prawda, że za każdą dobrą opinię o filmie, Fox nagradza Cię 5litrami spermy?

ocenił(a) film na 6
Eneru

Nie prawda, że ubeka to podnieca i śni mu się że ktoś go spermi to jego sprawa...

ocenił(a) film na 1
gohan263

Ja nic o spermie nie pisalem gohan. Widac ze obecnany z tematem jestes. Wypucowales wszystkie knagi jakie sa w wytworni FOX i za pare pomyslow bedziesz ssal takze paly na planie DB:E 2 wiec bedziesz zajety. Kup sobie jakas masc na opuchniety ryj bo wszystkich nie obskoczysz.

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

Gohan jestes beznadziejnym typem. Kazdy ci cisnal ze dales filmom ktorych jeszcze nie ma 10/10 i usunales swoje oceny. Dales The Godfather 1/10 i usunales swoja ocene. Musisz byc niezle pojebany skoro przejmujesz sie opinia jakiegos forum.

użytkownik usunięty
UBEKakaPOLICJA

Gohanie, chyba jesteś masochistą i lubisz jak się tobą poniewiera, skoro udzielasz się jeszcze na tym forum.

Dałeś jednemu z najwspanialszych filmów w historii kina 1/10 a gniotowi "DB:E" 10/10 chociaż nawet go nie widziałeś. Wszyscy o tym wiedzą i większość ludzi na forum ma cię za śmiecia (smutne ale prawdziwe).

Miej odrobinę szacunku dla samego siebie i zniknij z forum.

ocenił(a) film na 6
UBEKakaPOLICJA

Pisz po pierwsze zrozumiale, a po drugie ma gdzieś jakie ty filmy lubisz, ja nie lubię ojca chrzestnego, wręcz nie cierpie, a kruka z brandonem lee, o ile wiesz o kim mowa, uwielbiam, i stawiam nad ojca, dlatego ojcu dałem 1, a filmy które oceniam 10, oceniam właśnie, tak bo wiem że znajdą się u mnie na półce chociażby nie wiem jak był...

ocenił(a) film na 6
gohan263

Może ty znikniesz, kto ciebie lubi, co ubek, sorry ale dla mnie to równie dobrze możesz zniknąć ty, ktoś zakłada temat, a wy w nim wypisujecie bzdury i wklejacie swoje zdjęcia, sorry za ironie ale taka prawda, więc jeśli mnie za debila mają 3 osoby, ty, ubek i jeszcze ktoś to sorry to za mało, sam z forum znam przynajmniej 15 osób którzy mają dość zaśmiecania forum waszym gównem...

ocenił(a) film na 2
gohan263

Podaj nicki tych idiotów, cze.
Czy to są:
Jasiu_12
Wacek_15
Andrzej_666_PL
SagaTenMuł
Chujdlix
Kto jeszcze?

użytkownik usunięty
Eneru

"Pisz po pierwsze zrozumiale"

No tak, zapomniałem że jak się ciebie nie pojedzie to nie zrozumiesz.

Spróbuje więc ująć to w taki sposób żebyś zrozumiał.

WYPIERDALAJ !

ocenił(a) film na 1
gohan263

Gohan zeby uzywac ironii trzeba wiedziec najpierw co oznacza to slowo. Ja nie szukam kolegow w internecie a i tak wiekszosc osob z tego forum sie ze mna zgadza i mnie nie atakuje tak jak ciebie. Prawda jest taka ze kazdy cie tu cisnie jak szmate. Poprzec moga cie jedynie debile jak saga i moldix.

PS Jesli ktos mowi ci ze jestes debilem mozesz go zignorowac. Jesli mowia ci to dwie osoby mozesz sie zastanowic. Jesli mowia ci to trzy osoby wyjdz i zamknij drzwi debilu.

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

Aha i Gohan powiedz mi co do Ojca Chrzestnego ma Kruk i marny aktorzyna Brandon Lee? Moze myslisz ze Marlon Brando i Brandon grajacy w filmach klasy z to jedna i ta sama osoba?

użytkownik usunięty
UBEKakaPOLICJA

"Może ty znikniesz, kto ciebie lubi, co ubek"

Ja znikać nie muszę, nie mam takich problemów z mózgiem jak ty.

Nie musi mnie nikt lubić tu na forum, nie szukam przyjaciół na jesień, wystarczy szacunek drugiej osoby, szacunek którego ty nigdy nie zdobędziesz tutaj.

Ps. MASKUJ !

ocenił(a) film na 6
UBEKakaPOLICJA

Sorry jeśli wypierdalaj mówią mi osoby takie jak victor, ubek albo groźny jakiś tam, to ok, tu się nie ma co zastanawiać nawet, aha jeszcze jedno kto mnie szmaci i obraża z resztą nie tylko mnie: vicotr , groźny,... ubek, ci sami którzy uważają że są zabawni, jesteście załośni, ja mam znajomych w przeciwieństwie do ciebie, jeśli mnie nie było przez jakiś czas, a ty się cieszyłeś jak dziecko to oznaczało że jestem zajęty ( ty oczywiście powiesz że pewnie lache foxowi ciągłem, bo to twój poziom i czegoś innego nie wymyślisz) ty za to cały czas jesteś tutaj i to chyba coś oznacza... aha i gustach się nie dyskutuje, ale ty tego nie przemyślisz i nie dasz spokoju, tylko na szybko bez przemyślenia, napiszesz co ci ślina na język przyniesie... przemyśl, ja w przeciwieństwie umiem się przyznać do błędu i na miejscu twoim, powinieneś napisać ok, fajnie, a nie pisać że ktoś jest idiotą bo się do błędu przyznał, nie wiem czy zachowujesz się tak by się poczuć jakoś specjalnie, wyjątkowo... jeśli cię uraziłem to przepraszam... przemyśl i nie pisz bez zastanowienia...

ocenił(a) film na 1
gohan263

Na serio masz zryty beret. Zeby na jakims forum pisac pierdoly typu "ja mam znajomych w przeciwieństwie do ciebie, jeśli mnie nie było przez jakiś czas, a ty się cieszyłeś jak dziecko to oznaczało że jestem zajęty". Ty nie jestes normalny. Powinienes sie gleboko zastanowic nad swoja osoba."ja w przeciwieństwie umiem się przyznać do błędu"
Czemu klamiesz? Z reszta caly czas klamiesz na tym forum. Niby obejrzales film i dales mu 10/10 a skamlales o linka. Co gorsza brnales dalej w to klamstwo tak samo jak teraz brniesz z inne klamstwo dotyczace twoich przyjaciol. I jesli myslisz ze tylko kilka osob cie tu zbluzgalo to zabij sie wlasna piescia. Od groma osob cie tu zjechalo.

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

Jeszcze jedno. Twierdzisz ze nie zagladales na FW bo byles zajety tak? Dziwnym trafem czesto byles online i nic nie pisales bo sie bales ze dostaniesz pocisk. Skoncz sie pograzac miernoto.

ocenił(a) film na 6
UBEKakaPOLICJA

Od kogo, od ciebie??? twoje teksty są żałosne, piszesz jak analfabeta i używasz tylko przekleństw, wyzywasz innych jak 5 - letnie dziecko... Skąd ta agresja, zabolało...

ocenił(a) film na 1
gohan263

Od prawilnych i ode mnie takze. Zostales juz nie raz wystawiony na posmiewisko na tym forum a jeszcze sie udzielasz. Miej w sobie odrobine godnosci i sie zabij. Swiat na tym nie ucierpi(no poza moldixem i sagusiem) a nekrofile beda mialy przyjemnosc.

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

I blagam odpowiedz mi co do The Godfather ma Brandon Lee?

użytkownik usunięty
UBEKakaPOLICJA

Gdybyś miał gohan troszeczke honoru, to by cię już dawno tutaj nie było.

Jak ktoś ma szanować ciebie, skoro sam się nie szanujesz i wypisujesz głupoty po forach.

Zastanów się nad sobą dzieciaku.

ocenił(a) film na 1
gohan263

Gohan dales plame na tym forum. Przyznaj sie do bledow i pros o przebaczenia, a bedzie ci ono dane.
Wypowiedz dotyczaca godfathera w twoim wykonaniu sa naprawde dobre :) :) :)

oto co gohan i saga robia podczac krecenia DBe2

http://www.gayanimeyaoi.com/wp-content/uploads/2008/03/two-yaoi-boys-sucking-dic k.jpg

a tutaj oboje rozszyfrowani:

http://www.gaycollegesexpartiesblog.com/images/gay_college_parties/casey-young-s ebastian-heart/gay-college-cock-02.jpg

fanowie gniota zbieraja sie podczas licznych spotkan premiujacych 1 czesc.

http://hotjocksnicecocks.adult-collections.com/images/2009/02/XXX%20Huge%20Gay%2 0Cock%20with%20Johnny%20Maverick%20and%20Sam%20Swift.jpg

ocenił(a) film na 6
dickterminated

O tym właśnie mówiłem, ubek jak nie ma nic do powiedzenia to ratuje się zdjęciami rodzinnymi... trudno a co ma kruk do ojca, myślałem że zrozumiałeś, ano ma to że o gustach się nie dyskutuje tobie się nie podoba kruk, a mnie godfahter, to samo jest z db evo, po prostu o gustach się ni dysktuje... a poza tym, sorry ale kto z was 3, ma troche honoru, i kto ma do was szacunke, chyba nikt...

użytkownik usunięty
gohan263

"a poza tym, sorry ale kto z was 3, ma troche honoru"

Zapewniam cię że mam tyle honoru i ambicji, że gdyby to mnie tak zeszmacili na tym forum tak jak ciebie, to więcej bym się tu nie udzielał.

"i kto ma do was szacunke, chyba nikt..."

To że nie jesteśmy traktowani tutaj tak jak ty, znaczy że jednak ktoś nas szanuję.

Z N I K N I J ! ! !

wozny_grozny- Jasne, że byś znikną bo lepiej zawinąć ogon i iść pieprzyć głupoty w innych tematach.. Natomiast Gohan ma racje.. A te wasze zachowanie wskazują jedynie na brak inteligenci i ogólne zezwierzęcenie. Pisać sobie możecie bo z was tylko beka co to dzieci neo wypisują na forach :P

użytkownik usunięty
SagaTM

SagaTępaMorda wbił na forum bronić swojego chłopaka gohanka...no proszę.

Jesień sie zbliża, wasza miłość kwitnie, saga zabierz swojego chłopaka do kina, może puszczą specjalnie dla was ewolucje. Potem idźcie gdzieś się pedałować i nie pokazujcie się na forum.

Ps. Frajer jesteś

"Pisać sobie możecie bo z was tylko beka co to dzieci neo wypisują na forach :P"

Czekam na więcej dzieciaku..

ocenił(a) film na 6
SagaTM

Aha i jeszcze jedno kto mnie zeszmacił, czy ty ku... myślisz że mnie obchodzi zdanie kogoś kto ku... używa jako przecinka, i wkleja zdjęcia swoich przyjaciół, to się robi nudne, dlaczego wczoraj ubek, się zdenerwował i znowu wkleił zdjęcia, ja nie wiem czy to krzyk rozpaczy. Mnie nie obrażają słowa, bo ubek czy ty woźny... piszecie jedno i to samo jak dzieci, może wam się śni że ciągnięcie pały FOX-owi, ale jak znam życie to wy i tak, zaraz coś napiszecie i wkleicie zdjęcie. Coraz bardziej myślę że ta 3 to jakieś BOTY... piszą jedno i to samo...

ocenił(a) film na 1
gohan263

Buhauhauhauhauha. Gohan ty mnie rozwalasz. Gdzie ja wczoraj jakies zdjecie wkleilem? Widze ze ostro pod kopula ci sie kotluje i nie wiesz co piszesz. I nie wiem gdzie widziales zebym sie zdenerwowal. Ja mam z ciebie taka beke ze masakra. Drugiego tak przykrego typa w necie i na zywo zapewne nie znajde. I musze cie uswiadomoc ale strasznie przejmujesz sie tym forum. Usunales swoja ocene Ojca Chrzestnego oraz filmow ktore jeszcze nie powstaly. To o czyms swiadczy. Nie wiem gdzie wyczytales ze nie lubie kruka. Ojca Chrzestnego mozna nie lubic ale czlowieku ogarnij sie. Ten film klimatem gra aktorska dialogami i muzyka te twoje DB:E miazdzy.

Wymysl sam jakis wjazd a nie robisz z mojej klasyki kopiuj wklej i enter. Moze jestes niedorozwiniety to napisz i nie bede ci dokuczal.

Co do ciebie saga to nie jestes lepszy. Nie jeden cie tu pocisnal. Nie umiales podac argumentow na obrone gniota. Omijales temat szerokim lukiem i pisales jakies kocopoly.

Aha zapomnialbym. Nie produkujcie sie tu bo dostaniecie bana za multikonto. Wszyscy wiedza ze wypisujecie te pierdoly z jednego konta. Tylko nie wiem czemu moldix sie nie wlaczyl. Pewnie spi po waszej orgietce.

ocenił(a) film na 6
UBEKakaPOLICJA

Właśnie o tym mówię, nie będe kilku rzeczy ci tłumaczył po kilka, wyraźnie widać że masz jakieś ubytki, może i nie wkleiłeś zdjęć wczoraj, ale wasza 3 wyglądają jak jakieś boty które robią to samo, mówią to samo, wklejają, to samo... Aha i jeszcze jedno, nigdy jeszcze mi niepocisłeś, bo twoje teksty są jak jakieś gównażerii spod piaskownicy... Aha i jeszcze jedno, coś ci wyjaśnie, pewnie i tak nie zrozumiesz tego albo zrozumiesz po swojemu i przeinaczysz, ale ok, wcześniej oceniałem filmy jeśli niezauważyłeś, w ten sposób, że albo 1 - bo filmu nie lubię albo 10 bo film mi się podobał, teraz oceniam inaczej to wszystko, przynajmniej nie jestem takim idiotą jak ty aby zakładać po kilka kont i dawać jedenmu filmu 1, widać że masz coś na mózgu i dlatego tak piszesz aby cię zauważono i jak to zwykle bywa kilka osób za tym kims podąża... I skącz ten tekst o mnie, sadze i moldixu bo to się nudne robi, widać że twój mumysł to typowy bot...

ocenił(a) film na 1
gohan263

Gohan jesli nie umiesz czegos odmienic to lepiej nic nie pisz "wasza 3 wyglądają" i co oznacza do cholery skacz? Mam skacz sadze i moldixu? Kto tu ma ubytki to ma.

"przynajmniej nie jestem takim idiotą jak ty aby zakładać po kilka kont i dawać jedenmu filmu 1"

Kto sie kurwi ten podejrzewa innego o kurwienie. Tak samo jest w tym przypadku. Nie kazdy musi zakladac milion kont i dawac 1/10 czy 10/10 tak jak ty. Dziwne bo zawsze jak srednia spadnie ponizej 4 ktos dziala i podwyzsza srednia.

"Aha i jeszcze jedno, nigdy jeszcze mi niepocisłeś, bo twoje teksty są jak jakieś gównażerii spod piaskownicy"

Spoko wmawiaj sobie dalej no bo co innego mozesz zrobic. A twoje ocenianie mnie nie intererere. Wykrecasz sie ze teraz ocenias zinaczej a to wszystko marny kit. Zblazniles sie oceniajac filmy ktorych nie ma i dajac Ojcu 1/10. Ciebie nie trzeba cisnac wystarczy ze sam to robisz na forum i ze w realu cisna cie moldix i saga.

ocenił(a) film na 2
gohan263

„ja mam znajomych w przeciwieństwie do ciebie” buhahahah! rozwaliłeś mnie jak paczkę dropsów! xD mało tego! tym argumentem zniszczyłeś całą konkurencje!!!! :D (mnie na pewno!! ;)) wiesz do tej pory byłem pewien że masz nie więcej jak 15 lat (chociaż dziwne bo współczesna młodzisz potrafi docenić ponad czasową kreację Brando w Godfather-ze) ale teraz musze to zweryfikować bo progu 12 wiosen to ty na bank nie przekraczasz!! :)

Do meritum! bo nie chciałem na ten temat się rozpisywać otóż zauważyłem że zaliczyłeś mnie do grona krytyków swojej osoby!! W prawdzie staram się nie używać tak soczystej mowy jak pozostali panowie! bo po co? skoro i tak ludzie ograniczeniu tego nie zrozumieją! Ale do jednego musze się przyznać doskonale odczytałeś sens mojej wypowiedzi! I cieszy mnie że twoja ułomność intelektualna prawdopodobnie podyktowana wiekiem nie jest aż tak wielka jak do tej pory sądziłem! :) aczkolwiek drugiego takiego trolla (czy dziecko Neo jak to teraz młodzież zwie!!) to NIE MA na tym portalu, bynajmniej ja takowego nie zauważyłem a zaprawdę powiadam ci jestem tu obecny już od kilku (jak nie lepiej!) lat!!! :D

ocenił(a) film na 6
Victor_Delacroix

Taaak, długa wypowiedź z której nic nie wynika ponieważ, sorry ale z czym cię rozwaliłem, tekstem o znajomych??? Sorry, ale jak inaczej można przemówić do twojego kumpla Ubeka... Z tego co zauważyłem jego klub kończy się na 4, góra 5 osobach, nie udawaj że bystrzejszego niż jesteś, wróć lepiej do książeczek z obrazkami, masz rację że nie klniesz bo pewnie i tak nie rozumiesz znaczeń tych wyrazów...

ocenił(a) film na 2
gohan263

jestem zniszczony!! xD buhahahahah chyba za bardzo wierzyłem w ciebie! :)

Victor_Delacroix

Racja Viktorku musisz pisać prostszym językiem bo twoje dropsy nie zrozumieją (tzn. Ubek i Eneru) a ten cytat tu bardzo pasuje..

"W prawdzie staram się nie używać tak soczystej mowy jak pozostali panowie! bo po co? skoro i tak ludzie ograniczeniu tego nie zrozumieją!"

Wracając do meritum.. Jest takie obycie, że o gustach się nie dyskutuje to, że jednym się podoba jedno a drugim drugie wynika z naszych upodobań i nie Tobie to oceniać. Nie dość, że waszymi argumentami w większości dyskusji są foty gejów i wulgaryzmy świadczy tylko o was.. Tak więc poskrom swoje pieski bo się ośmieszacie.

Ja przynajmniej nie mam kompleksów wielkiego krytyka filmowego, co wśród takich chłopczyków jak ty ma tu strasznie często miejsce... przerost formy nad treścią:-)

ocenił(a) film na 2
SagaTM

o was?! O.o a to dziwne!! czyli podążając twoim tokiem muszę cie zaliczyć do grona tego trolla Gohana coś tam!!?
a więc kolejny z bandy trolli posłuchaj jako rzecze Victor i co go dręczy!? a no dręczy go pytanie czy używać doroszkarskiego języka świadczącego o jego braku kultury czy być totalnym przygłupem oceniającym filmy przed pojawieniem sie?! hmm... trudna decyzja! :D

Victor_Delacroix

To idźmy dalej pisząc o twoich znajomych dropsach co to oceniali filmu po wersji CAM na której nic nie było widać ani słychać? Zastanów się nad tym bo stoisz po stronie FW-troli a nie jesteś przecież taki głupi bo widziałem kilka twoich wypowiedzi w innych tematach nie dotyczących DBE ale mogę się mylić.

ocenił(a) film na 1
SagaTM

Hahha saga skoncz. Lepiej ocenic film z wersji CAM niz dac 10/10 nawet go nie widzac. Z reszta 1/10 wystawilem dopiero jak obejrzalem r5(o ile wiesz co to jest).

"Nie dość, że waszymi argumentami w większości dyskusji są foty gejów i wulgaryzmy świadczy tylko o was.."

A wy zadnych argumentow nie macie a wciaz poszczekujecie.

@gohan
"sorry ale z czym cię rozwaliłem, tekstem o znajomych???"

Domysl sie.

"Z tego co zauważyłem jego klub kończy się na 4, góra 5 osobach"

Nie mam zadnego klubu ale widze ze masz kompleksy. Probujesz sie tu dowartosciowac piszac ze masz znajomych? Rozbrajasz tu kazdego. Po twoich tekstach pedaly sami wypinaja dupy abys skonczyl biadolic.

"nie udawaj że bystrzejszego niż jesteś, wróć lepiej do książeczek z obrazkami"

I kto to pisze.

użytkownik usunięty
SagaTM

Saga, dlaczego ty i twoja dziewczyna gohan tak się pogrążacie? Czy mało wam jeszcze pocisków na tym forum?
Tutaj nie zaznacie spokoju, będziecie dalej szmaceni jak kurwy z ulicy, ale wam się to chyba podoba skoro dalej się udzielacie tutaj.

Ubek jednego już z was wysłałem na naukę czytania ze zrozumieniem widzę, że z Tobą nie jest lepiej.. Trzymaj może i Tobie się przyda.. http://www.szybkieczytanie.com/ Pozdro dropsie.

ocenił(a) film na 1
SagaTM

Uuu sagus cisnie po calosci. Nowy pocisk sagi to "drops". Tylko chory umyslowo czlowiek mogl cos takiego wymyslec. Z reszta jak mozna kogos nazwac dropsem? Kolego jak chcesz hejtowac musisz sie jeszcze duzo nauczyc bo nigdy niespotkalem sie aby ktos nazwal inna osobe dropsem ;]

ocenił(a) film na 6
SagaTM

Mam pytanie ubek dlaczego gdy coś napisze, ty wyciągasz jedno zdanie, i je komentujesz, a reszte, odrzucasz? Tak, trudno przeczytać ze zrozumieniem, tak trudno się domyślić, i skączcie już z tymi homo, bo skoro tak o tym gadacie to widać że was to kręci... I ubek, nie podniecaj, się że ty mnie ciśniesz, zesmacasz czy co tam jeszcze, bo na mnie to nie robi wrażenia. Ale ok, jeśli chcesz ok, to by znaczyło że jeśli ja powiem że ty ciągłeś pałe ojcu chrzestnemu, a eneru i woźny groźny ci się spóścili na twarz, to znaczy że ci pojechał, bo jeśli nie zauważyłeś, to twoje "wypociny" ograniczają się tylko do tego typu słów, aha i czy jesteś analfabetą, że musisz pisać gohan jakiś tam, trudno zapamiętać 3 liczby, no cóż widać, tak więc skróć sobie z ubekakapolicja na ubek...

ocenił(a) film na 1
gohan263

O.o masz balagan na strychu chlopcze.
"musisz pisać gohan jakiś tam, trudno zapamiętać 3 liczby"

Pokaz gdzie to napisalem a dam DB:E 10/10.

"Tak, trudno przeczytać ze zrozumieniem"

Musialbys najpierw napisac cos co da sie przeczytac.

"to by znaczyło że jeśli ja powiem że ty ciągłeś pałe ojcu chrzestnemu, a eneru i woźny groźny ci się spóścili na twarz, to znaczy że ci pojechał"

O.o nie wiem co mam odpisac. Idz najlepiej do tych swoich wyimaginowanych przyjaciol ;]

ocenił(a) film na 1
SagaTM

saga gdzies juz te texty tu widzialem na tym forum, jestes zalosny w calej swojej okazalosci. Jak czytalem twoje wypowiedzi tutaj to mi sie zygac chcialo...jakies dropsy? !?! ? WTF!!!!?????

Gohan261341345 cos tam, a moze nowa xywa: gohan i 3 paly ??? Czyli Gohan111???

a wracajac do tematu?

Dajcie jakies linki na wyciete sceny!!!

ocenił(a) film na 1
dickterminated

GOKU z synem gohanem to bedzie w 2 czesci

http://www.fox-hound.us/misc/DragonBall-Evolution-Spoof2.jpg

specjalnie dla Gohana111.

ocenił(a) film na 2
dickterminated

Eee...ja oceniłem DB:Evo od strony fabularnej po obejrzeniu Cama, od strony efektów dopiero po obejrzeniu R5. Matrix powstał w 99 roku, miał mniej więcej taki budżet, a efekty znacznie lepsze.
WTF!? Także proszę, drodzy fani gówna, przestańcie kłamać i zdupcajcie walić sobie konia. Tylko nie męczcie Gohana, bo chłopakowi już wisi, za często się Wam spuszcza do tych chamskich gardeł.
Cze.

ocenił(a) film na 2
Eneru

PS. Gohan, debilu jebany, pisze się "spuścili", a nie "spóścili", cze niedojebcu.

ocenił(a) film na 1
Eneru

Gohan najebal wiecej bledow w swoich wypowiedziach niz niejeden z nas a sam jest marnym poliglota nieznajacym ojczystego jezyka xD

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

Spacja nie zadzialala w jednym miejscu ziomki moje ukochane. Zapewne forumowe madrale wiedza gdzie ja wstawic.

PS Eneru mylisz sie. Podobno Gohan w orgietkach jest bierny tak wiec kuska mu sterczy non toper ale nie ma w co wsadzic.

ocenił(a) film na 1
UBEKakaPOLICJA

'Podobno Gohan w orgietkach jest bierny tak wiec kuska mu sterczy non toper ale nie ma w co wsadzic.'

oczywiscie chodzi ci o orgietki gejowskie lub ewentualnie ze zwierzetami bo innych nie biore pod uwage.

ocenił(a) film na 1

zgadza sie saga lubi jak go cisna w kakao, szczegolnie przed, w trakcie, a nawet po sensie DB:ewolucja :P a potem wypisuje argumenty z dup& na temat obrony gniota, swietnie sie ubawilem czytajac te pomyje :)