CZyli takie jak na przykład to że songo nie miał ogona w flmie
Błędy? Proszę bardzo, ale z góry mówię, że nie chce mi się myśleć.
1) Son Goku (denerwowało mnie to ciągłe ,,Goku") był z planety Vegeta, był Sayajinem i przed śmiercią Kurilana nie miał nic wspólnego z Piccolo.
2) Nie było tej prostoduszności Goku. Był jakiś zakompleksiony nastolatek.
3) Co za babka towarzyszyła Piccolo, przepraszam bardzo? I co ona robi na plakacie promującym?
4) Co robi Żółwia Chatka w środku miasta i jeszcze w jakimś kraterze? (to mnie dobiło)
Może wymyśliłabym więcej, ale patrz wyżej. Na razie starczy.
Dołączam się do koleżanki, ale ponadto :
5) Nie widziałem ogonka songa! , zresztą powinien stracic totalnie rozum w formie ozaru, a gdzie motyw ze ścięciem ogona ?? no chyba że miał się stać ssj4 to rozumiem(wtedy mu rozóm wrócił o ile pamiętam)
6) gdzie czułki nameczanina
7)gdzie wszechmogący ??
8)radar był okrąły, anie qrwa kwadratowy GPS
9) gdzie chmurka?
10)jest kij ale się nie wydłuża no i nie jest magiczny!!
11)Gdzie jest wielki turniej ??
No naprawdę dopisujcie jak chcecie!!! Mnie się już nie chce pisać, a film tak jak rzesza fanów określa go to ''Wielki żal'' !! I niech jakiś zjeb(gościu któy obejrzał 10 odc całych z całej wielkiej sagi) niewypowiadana się, że jest to fajny film!! pozdro
12)Ozaru sloga piccolo
13)Ozaru miniaturka
14)Yamcha to jakas pipa
15)Pedalskie gesty przed "kamehameha"
16)Goku zamiast byc jak powinien zabawnym , usmiechnietym bohaterem to jest jakims ponurasem
"3) Co za babka towarzyszyła Piccolo, przepraszam bardzo? I co ona robi na plakacie promującym? "
Ta panienka to Mai o ile pamietam;] i ona tez byla jakis czas przy Picollo w anime razem z Pilafem ktory to uwolnil Picollo z puszki;]
Od razu napisze ze ten gniot mi sie nie podobal, ale Mai to nie jest niescislosc czy blad filmu,poprostu rozszerzyli jej role ;]
Jak dla mnie najważniejsza nieścisłość to kamehame, rozwalił mnie ten dymek czy coś, wszelakiego a fale energii miały postać jasnego różnokolorowego światła. A co do tej babki to ona nie towarzyszyła normalnie piccolo, to jest Mai jedyna z gangu Pilafa którą umieścili w tym durnym "filmie", był jeszcze Szu psopodobna postać, i sam Pilaf. Co do Mai to nie miała zelonego pojęcia o walce, i nosiła taki dziwny kustium coś jakby mundur. Kolejną nieścisłością jest pokonanie Picolo przez Goku(błagam nie Songo), Picolo został przeszyty na wylot pięścią Goku, i potem wypluł Picolo jr. Czi-czi była córką Ox-kinga takiego byczego gościa, mieszkał zamku otoczonym płomieniami, ale zich powodu nie mógł tam się dostać i poprosił Goku aby ten znalazł Muten Roshi'ego który miał moc zgasić płomienie. Goku błyskawicznie uczył się nowych stylów walki, raz zobaczył i już potrafił biegle skopiować a nawet przewyższyć oryginał. Guku nie kochał się w Czi-Czi, on o takich rzeczach nie myślał, ożenił się z nią tylko dlatego że jak był mały obiecał to jej ojcu. Bulma wcale nie chciała bogactwa od Szen-longa tylko znaleźć chłopaka a Jamsza chciał przezwyciężyć strach przed kobietami. No i jedna z większych głupot Rshi nie mógł umrzeć ponieważ był nieśmiertelny, a pierwszym spełnionym życzeniem w anime były majteczki których zażyczył sobie Ulong. Jamsza był biegle obeznany w sztukach walki i był bardzo silny. W całym DB wszystkie samochody były rodem z SF, ale za to bronie były najnormalniejsze w świecie, w tym czyś jest dokładnie na odwrót. I mógłbym tak jeszcze długo i długo, ale szkoda sobie język na to dno strzępić.